Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αντίο άνοδο είπε ο Άρης Πετρούπολης

Ηττήθηκε 3-4 απο Αγίους Αναργύρους

Published

on

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι και με τον Παπανικολάου να κάνει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χατ τρικ, ο Άρης Πετρούπολης ηττήθηκε από τους Αγίους Αναργύρους με 4-3 και πλέον αποχαιρετά και τις τελευταίες ελπίδες του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Το σκορ άνοιξε από πλευράς φιλοξενούμενων ο Παπανικολάου στο 5′ για να έρθει ο Κότσαλος στο 20′ και να κάνει το 1-1. Όμως και πάλι ο Παπανικολάου στο 38′, έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στους Αγίους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια για δεύτερη φορά, αλλά ο Νικολάου στο 54′, έκοψε τα φτερά στον Άρη, γράφοντας το 3-2 για το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ. Στο 80′ ο Παπανικολάου, έκανε το 4-2 με το τρίτο προσωπικό του τέρμα και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν με τον Καραδημητράκη στο 84′.

Τέλος, πολλά παράπονα από τον Τσουκαλά έχουν οι γηπεδούχοι, που ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπές του Μπαλογιάννη στο 27′ και στο 72′. Βοηθοί του Τσουκαλά, ήταν οι Δεληθοδωρής και Τζάκος.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Στουραϊτης, Βλαχόπουλος, Κότσαλος, Αραπογιάννης (46΄Γεγές), Λίκα , Μουρτζάκης, Παούρης, Κονέ, Νάσης (46΄Λεμπέσης), Μπαλογιάννης (80΄ Αγγελούσης), Καραδημητράκης

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Ρούσσος, Δεναξάς (61΄Βυζανιάρης), Βυζανιάρης, Δριστέλας, Καράκαλος, Νικολάου, Δήμος (70΄ Γιαμάς), Μαχαίρας, Λαμπράκης, Φεσόπουλος(81΄ Μαντέλος), Παπανικολάου

Κωνσταντίνος Ράπτης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply