Connect with us

3ος Όμιλος

Αντωνίου: Όλα τα ματς κρύβουν παγίδες και δυσκολίες

Published

on

Χωρίς τον Ίορνταν Έτοφ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού θα παραταχθεί ο Παναργειακός στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερμή Κιβερίου την ερχόμενη Κυριακή. Οι πράσινοι θα επιδιώξουν να φτάσουν σε ακόμη μια νίκη προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της κατάταξης. Η ιστοσελίδα www.stoplekto.gr επικοινώνησε με τον προπονητή των ‘λύκων’, Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος μίλησε για το εν λόγω ματς λέγοντας:

Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα καθώς κρύβουν παγίδες και δυσκολίες. Παίζουμε με μια ομάδα που στέρησε δυο βαθμούς από τον Παναργειακό στον α’ γύρο και αυτό κάτι λέει. Ο αντίπαλος δίνει αγώνα για τη σωτηρία, παρ’΄ολα αυτα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάμε αποκλειστικά για τη νίκη που θα μας διατηρήσει στην πρώτη θέση. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα πάμε να παίξουμε για να κερδίσουμε’. Σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι η αποστολή της ομάδας έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας με δεδομένο ότι θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα γειτονικό σύνολο, ο Σωτήρης Αντωνίου πρόσθεσε:

Θεωρώ ότι είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα, Ο χαρακτηρισμός του ντέρμπι είναι για τον κόσμο καθαρά. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς αυτό όπως αντιμετωπίσαμε και τα προηγούμενα και να παρουσιάσουμε σοβαρο πρόσωπο’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply