Connect with us

stoplekto

ΑΟΑΔ – Ιωνικός 0-2

Published

on

Ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό θέαμα παρακολουθήσαμε στο γήπεδο των Σιταποθηκών, όπου ο ΙΩΝΙΚΟΣ κατέβαλε δύσκολα τον Α.Ο.Α.Δ. (που αντιστάθηκε σθεναρά και στάθηκε σαν ίσος προς ίσο) με 2-0, παίρνοντας την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου της ΕΠΣΠ…
Ο ΙΩΝΙΚΟΣ προηγήθηκε στο 23′ με κεφαλιά του Κόκα που νίκησε τον τερματοφύλακα Παπαμιχαήλ και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του (0-1), ενώ στο 28′ ο Ρεσβάνης παραλίγο να διπλασιάσει τα γκολ των φιλοξενούμενων με έξοχο σουτ που έφυγε μόλις άουτ!
Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν δύο εξαιρετικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με τον Νικολάου στο 34′ και στο 39′. Ειδικά το πρώτο σουτ που επιχείρησε στο 34ο λεπτό, αν έμπαινε γκολ θα το θυμόμασταν για πολλά χρόνια!
Στο Β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να μάχονται σθεναρά και σε καμία περίπτωση δεν έδειχναν ομάδα που αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω από τον αντίπαλό τους. Στο 68′ ο Στεργιάδης έχασε φοβερή ευκαιρία εξ’ επαφής μέσα από την μικρή περιοχή, ενώ στο 75′ ο νεοεισελθών Θεοδώρου επιχείρησε δυνατό σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Ελθίνι. Τελικά στο 80′ ο ΙΩΝΙΚΟΣ “καθάρισε” τη νίκη και την πρόκριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ματσούκα, που έγραψε το 0-2! Προηγουμένως είχε ανατραπεί ο Ανδριανής μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων.
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αλληλοσυγχαίρονται σε ένα ομολογουμένως πολύ καλό κλίμα…
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιάννης Γιανναράκης με βοηθούς τους Αχιλλέα Πουλόπουλο και Χρήστο Παρισσόπουλo, ενώ παρατηρητής ήταν ο κύριος Γρηγόρης Αποστολόπουλος και γιατρός ο Δημήτρης Αλβανός…

Α.Ο.Α.Δ. (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Παπαμιχαήλ, Τραμουντάνας, Μιχαήλ, Πατσιαμάνης (82′ Κουασόν), Παπασπυρόπουλος, Κοσμάς, Κοντός (60′ Θεοδώρου), Τσιώλης (86′ Γκιουλάκης), Στεργιάδης, Νικολάου, Ζερτίδης (60′ Σταματίου)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Ελθίνι, Ρεσβάνης (55′ Κωτσερίδης), Καζάλας (55′ Φουάσης), Ροκάκης (55′ Ματσούκας), Κόκας, Πάζα, Οικονόμου, Ζιώβας (55′ Παντελίδης), Ανδριανής, Σάνι (84′ Νέλα), Διαμαντής).

Πηγή – Εφημερίδα Κοινωνική