Connect with us

Uncategorized

ΑΟΤ Αλίμου-Κισσαμικός 1-0

Published

on

Ούτε ο Κισσαμικός κατάφερε να προβάλει αντίσταση στον εκπληκτικό ΑΟΤ Αλίμου αφού η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε με 1-0 των Χανιωτών και πλέον φιγουράρει στην 2η θέση του 5ου ομίλου. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα μετά τη ήττα του Ιωνικού στο Ατσαλένιου αποτελεί την μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί στον όμιλο, στοιχείο που αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό ότι το σωματείο δικαίως βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη. Το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε στο 6′ ο Σαγανάς ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Καλλιπολίτη και με ψύχραιμο πλασέ χάρισε τους τρεις βαθμούς στους μπλε. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Σαπαλίδη. Οι Χανιώτες βελτιώθηκαν στην επανάληψη, πήραν την κατοχή με το μέρος τους ωστόσο δεν δημιούργησαν αξιόλογη φάση μπροστά από την αντίπαλη εστία.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπήτας): Μπότος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Μπούκουρης, Γαβριήλ, Γούλας, Καλιπολλίτης (83′ Δρυμούσης), Καραμέρης, Σαγανάς, Μπραντάν (85′ Μανωλιάδης), Σαπαλίδης (90′ Αθανασόπουλος).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παραλίκης, Εσσόνο, Καρβουνιάρης, Χολέβας, Ένγκουεμ , Σμίλτος (46′ Τζιορτζιόνε), Πασιαλής (52′ Κόντης), Κουμπρόγλου, Χατζηλιόντας (74′ Κιν), Στεφανίδης.

foto sportifico.gr Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply