Connect with us

5ος Όμιλος

ΑΟΤ Αλίμου – Προοδευτική 4-1

Published

on

Δίχως να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία και αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο ΑΟΤ Αλίμου επικράτησε με 4-1 της Προοδευτικής και παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μετά το συγκεκριμένο αρνητικό αποτέλεσμα υποβιβάστηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα τοπικά πρωταθλήματα. Οι γηπεδούχοι σε ακόμη ένα ματς είχαν σε μεγάλη ημέρα τον πρώτο σκόρερ του 5ου ομίλου, Σταμάτη Σαπαλίδη, ο οποίος σημείωσε δυο γκολ συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του. Καλή απόδοση σε ακόμη ένα ματς είχε και ο Προκόπης Σαγανάς ο οποίος είχε δοκάρι στο 2′ με ωραίο σου ενώ σφράγισε τη νίκη των γηπεδούχων στο 85′. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα είχε προηγηθεί στο 27′ με γκολ του Μπραντάν, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις ο Μάμαλος.

*Η Προοδευτική διαμαρτύρεται για την φάση του 64′ θεωρώντας ότι κακώς ακυρώθηκε  τέρμα που σημείωσε ο Ποτουρίδης.

Διαιτητές: Μιχαηλίδης, Θ. Φλώτσιος (Βοιωτίας)-Ν. Μανούρας (Τρικάλων)

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Βουρλούμης (75′ Αθανασόπουλος), Δάρρας Γαβριήλ, Γούλας, Καραμέρης (75′ Μανωλιάδης), Μπραντάν, Σαγανάς, Σαπαλίδης, Καλλιπολίτης (65′ Δρυμούσης)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Δρακωνάκης) Μπαντίκος, Λαζούρας, Παπαπαχαραλάμπους, Καψαλόποδας, Τούρλος, Μπούμπας, Βούζας, Κολιούσης (55′ Σιδηρόπουλος), Νυφαδόπουλος (43′ Μάμαλος), Μαυρουδής (60′ Μακαρωνάς), Ποτουρίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply