Connect with us

stoplekto

ΑΟ Ζέας: « Ανυπόστατες οι καταγγελίες »

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΟ Ζέας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – απάντηση σε αυτά που κατήγγειλε χθες στη  στήλη ο προπονητής του Ολυμπιακού Περάματος Γιώργος Τριανταφύλλου:

« Ανυπόστατες  είναι οι καταγγελίες του προπονητή του Ολυμπιακού Περάματος. Συγκεκριμένα από το ξεκίνημα του αγώνα οι διοικούντες και οι φίλοι του ΑΟ Ζέας ήταν παρέα με τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού μιλούσαν και αστειευόντουσαν σε πολύ καλό κλίμα . Το ίδιο κλίμα επικράτησε και στην ανάπαυλα  του ημιχρόνου. Θέλουμε να τονίσουμε ότι κανείς  άνθρωπος με μπουφάν του ΑΟ Ζέας δεν μπήκε και δεν παρέμεινε στα αποδυτήρια των διαιτητών . Σε αυτούς εστάλησαν νερά και χυμοί . Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι να πούμε ότι όλες οι κόκκινες κάρτες ( δυο  για τους αντιπάλους μας και μια για μας ) ήταν σωστές.

Σχετικά με το α ημίχρονο διαμαρτυρηθήκαμε έντονα επειδή δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Περάματος. Ο παίκτης είχε ήδη κίτρινη  κάρτα από βίαιο μαρκάρισμα και έπρεπε να πάρει δεύτερη γιατί έπαιξε την μπάλα εκούσια με το χέρι. Λόγω των διαμαρτυριών  δέχτηκε κάρτα ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Ατματζίδης .

Επίσης πιστεύουμε ότι η ανατροπή του Αλιάγα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα ήταν πέναλτι το οποίον δεν δόθηκε επειδή θεωρήθηκε τζαρτζάρισμα από τον διαιτητή . Η μόνο παρέμβαση των διοικούντων της ομάδας μας και του Ολυμπιακού Περάμαιος ήταν όταν αποβλήθηκε ο Αλιάγας και ο Γκολφίνος για να μην συνεχίσουν να διαπληκτίζονται  όταν βγήκαν από  τον αγωνιστικό χώρο .

Τέλος να επισημάνουμε  ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα όχι μόνο με τον Ολυμπιακό Περάματος αλλά και με κανένα άλλο σωματείο»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply