Connect with us

stoplekto

ΑΟ Καραβάς – Μιθριδάτης 5-0

Published

on

Οι παίκτες του Καραβά είχαν κέφια και συνέτριψαν με 5-0 τον Μιθριδάτη. Με τον τρόπο που έπαιξαν οι νικητές έδειξαν ότι δεν επηρεάστηκαν με  την ήττα της περασμένης Κυριακής από την Ένωση Ρέντη. Απλούστατα η δική τους άνοδος θα  καθυστερήσει για λίγες μέρες.

Ο Καραβάς προηγήθηκε στο 10’ με γυριστή κεφαλιά του Ρηγούτσου . Και ενώ οι Πόντιοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν 35’ με τον Αξιονίδη (το πρώτο σουτ βρήκε το δοκάρι και το δεύτερο απέκρουσε ο Μώτος) στο 41’, ο Σκρόνιας με σουτ από 25 μέτρα « ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του .

Στην επανάληψη ο Πρίντεζης με δυο προσωπικά τέρματα ( 49’,61’) έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του , για να  γράψει το τελικό 5-0 ο Κασάρα στο 70’.

Άριστος ο διαιτητής Μιχελής.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ  Μώτος, Νάκος, Μυτιληναίος, Συριανός, Λώλος, Σκρόνιας, Ρηγούτσος, Δρουχούτος( 69’ Κονδύλης) , Κασάρα, Σαουλίδης( 65’ Μπόγρης) . Πρίντεζης( 61’ Ευθυμιάδης)

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Μανουλίδης, Λαμπριανίδης, Κρανίδης ,  Κουϊμτσίδης Λ,  Κουϊμτσίδης  Κ. Σαμλίδης( 64’ Παρασκευόπουλος) , Αξιονίδης ,Χαλκίδης ( 55’ Τσάλε)  Σιδηρόπουλος, Ανδρεάδης( 55’ Ντελής) , Καστρινόπουλος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply