Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Καραβάς- Χαραυγή 4-0

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στις επίσημες αγωνιστικές του δραστηριότητες ο ΑΟ Καραβάς που σάρωσε την Χαραυγή με 4-0 και έδειξε ότι θα είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στο φετινό πρωτάθλημα .

Το α’ ημίχρονο κύλησε αμφίρροπα με τις δυο ομάδες να απειλούν για το γκολ. Ωστόσο λίγο πριν ολοκληρωθεί αυτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45’. Ο Μπιλίμπασι εκτέλεσε φάουλ . Η μπάλα βρήκε το τείχος , ο Κούσης με κεφαλιά τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο που με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του .

Ο Καραβάς στο 64’ «ζευγάρωσε» τα τέρματα του με πλασέ του Κούση . Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο εύκολη γι’ αυτόν όταν δυο λεπτά αργότερα( 66’) αποβλήθηκε ο Πεκόφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα .

Στο 75’ ο Ρηγούτσος μπήκε γρήγορα από τα αριστερά , πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ζήνωνος και ο επερχόμενος Φούντας με κεφαλιά την προώθησε στα δίκτυα.

Στo 87’ πάλι ο Ρηγούτσος βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση , προσπάθησε να ντριπλάρει τον Ζήνωνος που τον ανέτρεψε και το πέναλτι που καταλογίστηκε μετέτρεψε σε γκολ και πάλι ο Φούντας .

Από τον διαιτητή Πουλόπουλο έχει σοβαρά παράπονα η Χαραυγή.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ : Μώτος, Γκούτσιος , Καμμένος, Μελάς ( 76’ Μπουζάλι), Αναγνωστόπουλος, Ομεράι( 63’ Τάνκας), Ταλαμπέκος( 30’λ.τρ. Μητρόπουλος) Μπιλίμπασι, Κούσης( 69’ Ρηγούτσος), Φούντας, Παπαδόπουλος .

ΧΑΡΑΥΓΗ: Ζήνωνος, Χάλαρης( 46’ λ.τρ. Ξηρογιάννης) , Αγγελόπουλος, Αβανίδης, Τούρλος, Καστράτι , Μαμφρέδας( 59’ Μακαρονάς) , Θεοδωρίδης, Φασιλής( 76’ Γκόγκα) , Γρούνης( 84’ Κούκρας), Πεκόφ .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply