Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Καραβά – Συνεχίζουμε δυναμικά ενωμένοι…

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του ΑΟ Καραβά


Χθές ημέρα Δευτέρα 15/7 έγινε σύγκλιση των μελών του νέου ΔΣ όπως προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου και προέκυψε η νέα σύνθεση του ΔΣ για τα επόμενα 2 χρόνια.
Ο πρόεδρος της ομάδας κος Βασίλης Γκούμας και το νέο Δ.Σ έκαναν δεκτή την παραίτηση της κας Νανάς Γιανναδοπούλου και προχώρησαν στην αντικατάσταση της με ό,τι ορίζει το καταστατικό.
Το νέο ΔΣ απαρτίζεται από 11 πρόσωπα στα οποία υπάρχουν και μέλη της πρώην διοίκησης αλλά και νέα μέλη τα οποία εισήλθαν σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα :

Πρόεδρος : ΓΚΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Αντιπρόεδρος Α’: ΜΑΝΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Αντιπρόεδρος Β’: ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Γενικός Γραμματέας : ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ειδικός Γραμματέας : ΔΕΡΔΕΝΕ ΕΙΡΗΝΗ
Ταμίας : ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Έφορος Υλικού : ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μέλη : ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ,ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας μας Βασίλης Γκούμας παρουσίασε αναλυτικά όλες τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει και πρόκειται να πραγματοποιηθούν,με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας Λευτέρη Βασιλειάδη.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κα Νανά Γιανναδοπούλου για την πολύτιμη προσφορά της όσον αφορά την προβολή της ομάδας και να της ευχηθούμε υγεία και ό,τι καλύτερο για την συνέχεια.
Ύστερα απο πρόταση του προέδρου μας που έγινε αποδεκτή απο όλους,αποφασίστηκε να οριστεί υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο Βαγγέλης Βρεκούσης.
Για τον Βαγγέλη Βρεκούση δεν θα πούμε πολλά μιας και έχει συνδέσει το όνομα του με πολλές επιτυχίες της ομάδας μας,είτε ως τερματοφύλακας στο παρελθόν είτε ως παράγοντας.
Ήταν αυτός που πρώτος δημιούργησε το 2013 την σελίδα του συλλόγου και ξεκίνησε να προβάλει τις επιτυχίες της ομάδας μας,σε μια εποχή που ο όρος δημόσιες σχέσεις στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Πειραιά απο τις ομάδες ήταν σχεδόν ανύπαρκτος.
Όλοι εμείς συνεχίζουμε δυναμικά με ενότητα και ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία του Πειραιά καλό καλοκαίρι.
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στα γήπεδα όλοι υγιείς.