Connect with us

stoplekto

ΑΟ Κορυδαλλού – Κεραυνός Αγ.Βαρβάρας 1-2

Published

on

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ομάδα του Κορυδαλλού από τον Κεραυνό Αγ. Βαρβάρας στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Η Κορυδαλλιώτικη ομάδα είχε τις ευκαιρίες με Σαραντέα ,Δουλκέρογλου στο 1ο και με Κανταρτζή, Χατζηλία στο 2ο ημίχρονο τουλάχιστον να μη χάσει. Ο Κορυδαλλός προηγήθηκε στο 59ο λεπτό με τον Τζουμανάι, για να μείνει πίσω στο σκορ στο 66ο και 79ο λεπτό με δύο γκολ των φιλοξενουμένων από αμυντικά λάθη ενώ είχε την ευκαιρία να ισοφαρήσει στο 88ο λεπτό αλλά ο Χατζηλίας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Το επόμενο φιλικό για τον ΑΟ Κορυδαλλό θα γίνει την Τρίτη 3/9 στο γήπεδο των ορυζομύλων στις 21:30 με τους ερασιτέχνες του Αιγάλεω ενώ την Πεμπτή 5/9 στον Κορυδαλλό στις 21:45 θα παίξουν με τον Παννεαπολικό, την Κυριακή 8/9 στο γήπεδο του Ηρακλείου με την ΑΕ Ηρακλείου και την Τετάρτη 11/9 στο γήπεδο Νικαίας θα παίξουν με την Ειρήνη 2005.

 

Στο 1ο ημίχρονο έπαιξαν : Κουλούρης, Μίχας, Γιαντσίδης, Σαρρής, Νικολάτος, Τζουμανάι, Πισιμίσης, Βέττας, Λεκάκης, Δουλκέρογλου, Σαραντέας.

 

Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν : Λιούμπης, Ζαχαρίου, Μανωλιάς, Παγουρτζής, Μίχας, Τζουμανάι, Πισιμίσης (Σεφεράι), Νικολακάκος, Καστρινόπουλος, Κανταρτζής, Χατζηλίας.

 

Δεν έπαιξαν λόγω προβλημάτων οι Μάρθας, Μανούτσογλου, Λέλης, Μουστάκας, Τσέκερης, Μπουλές και Καραθεόδωρος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply