Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Κορυδαλλός – Αμπελακιακός 2-5

Published

on

Ζευγάρωσε τις νίκες του στο Πρωτάθλημα ο Αμπελακιακός που πέρασε από το ΔΑΚ, αφού επικράτησε με 5-2 του ΑΟ Κορυδαλλού αλλά πρώτα βίωσε ένα δύσκολο πρώτο μέρος από της άκρως ανταγωνιστική ομάδα των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Γιώργου Βολακάκη πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 15’ με φάουλ του Αντωνόπουλου και δέχτηκε την ισοφάριση στο  20’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ασλάνι (1-1).

Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 44’ να προηγηθούν και να πάνε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ ,αλλά ο Καθάργιος δεν κατάφερε να νικήσει τον Καραθανάση που απέκρουσε.

Το δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και με δεύτερη εκτέλεση πέναλτι του Ασλάνι πέτυχαν το 1-2 στο 64’. Οι Κορυδαλλιώτες βρήκαν την δύναμή δύο λεπτά αργότερα να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τέρμα του Λαμπάκη (2-2).  Την λύση για τον  Αμπελακιακό έδωσε ο Ζώτο στο 70’ που έδωσε το προβάδισμα (2-3) ξανά στους φιλοξενούμενους αλλά παράλληλα και  την αυτοπεποίθηση για την εξέλιξη του ματς, με τον Μουρελάτο να σκοράρει δύο ακόμη τέρματα στο 80’ και 85’ διαμορφώνοντας το τελικό 2-5. 

Διαιτητής ήταν ο Τραϊφόρος. 

ΑΟ Κορυδαλλός: Μαστοράκης, Γολεμάτης(81′ Μπούκας), Μαυροκέφαλος, Δημητροκάλλης, Λαμπάκης(89′ Τοσούνι), Μπέμπρι, Μπερτσιμάς, Καθάργιος, Σωτηρόπουλος, Αντωνόπουλος(40′ Γιώτη). 

Αμπελακιακός: Καραθανάσης, Ζώτο, Περογαμβράκης(87′ Κούκης), Λαζάκης, Διόλης(46′ Μουρελάτος), Σίψας, Σταφσουλάι(65′ Καζάκος), Βουμβάκης, Μάντζαρης, Ασλάνι(65′ Τομπουλίδης), Ραπατζίκος(48′ Ντόνε).