Connect with us

5ος Όμιλος

ΑΟ Λουτράκι: Παρέμεινε και ο Χατζηνικολής- Τέλος ο Μητσόπουλος

Published

on

Στο δρόμο που χάραξαν οι Πέτρου, Αποστολάκης και Μαυρέλης βάδισε και ο Νίκος Χατζηνικολής ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΟ Λουτράκι. Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος αποτέλεσε τον στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής μαζί με τον Μαυρέλη συμφώνησε με την διοίκηση των οράνιε ώστε να παραμείνει για ακόμη μια χρονιά στο σύλλογο.Αναλυτικά, η ανακοίνωση των νεοφώτιστων: Η αρχή έγινε με τον αρχηγό Δημήτρη Μαυρέλη. Σήμερα ακολούθησε και η ανανέωση του …έτερου μισού από το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας.

Η διοίκηση των οράνιε ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον δυναμικό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έκανε φέτος μια ομολογουμένως καταπληκτική χρονιά.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της αμυντικής λειτουργίας των οράνιε, οι οποίοι δέχτηκαν μόλις 15 γκολ σε 37 παιχνίδια φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ομάδα για 4η χρονιά με μόνη εξαίρεση την περίοδο 2012-2013 όταν και αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ατρόμητου Χιλιομοδίου.

 

Τέλος ο Μητσόπουλος

Παράλληλα, η διοίκηση Καναβού με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον Γεράσιμο Μητσόπουλο. Στο κείμενο της αναφέρονται τα εξής: Τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γεράσιμο Μητσόπουλο. Ευχαριστούμε τον αθλητή για την προσφορά του στην ομάδα τη φετινή περίοδο και την τεράστια συμβολή του στην άνοδο της ομάδας στη Γ Εθνική. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Οι πόρτες του Α.Ο Λουτράκι θα είναι πάντα ανοιχτές για αυτόν.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply