Connect with us

6ος Όμιλος

ΑΟ Περιστερίου: Ίσως η ρακί να ήταν “μπόμπα”

Published

on

Ανακοίνωση ΑΟ Περιστερίου σχετικά με τον αγώνα της ομάδας στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Αναλυτικά το περιεχόμενο:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ευχαριστεί πάρα πολύ όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ

για την άψογη φιλοξενία τους, από τον πρόεδρο, τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο. Να είναι σίγουροι ότι θα την ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο στο Περιστέρι. Μας έχει μείνει όμως « η πίκρα » που μας άφησαν οι δηλώσεις του κ. Σηφάκη που πράγματι αποτυπώνουν όλη την αλήθεια ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από εκεί και παρά τις σοβαρές ελλείψεις που είχαμε, αφού δεν αγωνίστηκαν οι Μπέλλης, Ποστόλης, και ο Μήλιος (έπαιζε με πυρετό), δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα μέσα από τον αγωνιστικό χώρο και η αιτία δεν ήταν άλλη από τη διαιτησία των κ.κ. Μπερτάκη Κ. – Γκεζόμπογλου Κ.- Αναστασάκη Α. του συνδέσμου Χανίων που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι και να διαμαρτυρηθούμε δεν θα κερδίσουμε τίποτα και γι’ αυτό το λόγο σπάνια το κάνουμε, σχεδόν ποτέ…..Συνήθως δίνουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, τους κατανοούμε γιατί είναι άνθρωποι κι αυτοί και τους σεβόμαστε. Η συγκεκριμένη όμως διαιτησία και των τριών ήταν τόσο αστεία και τραγελαφική που όμοια της είχαμε χρόνια να συναντήσουμε! Αν απαριθμήσουμε τα λάθη τους θα πρέπει να καταναλώσουμε πολύ μελάνι. Είναι κρίμα όμως μερικοί να μη σέβονται τον κόπο των ποδοσφαιριστών, την αγωνία, τον χρόνο και τα χρήματα που δαπανούν οι ελάχιστοι εναπομείναντες παράγοντες για να ταξιδεύουν οι ερασιτεχνικές ομάδες τους ανά την Ελλάδα προάγοντας και στηρίζοντας το άθλημα μόνο και μόνο για το μεράκι τους και την αγάπη τους στο ποδόσφαιρο.

Εμείς κάναμε ένα λάθος. Δεν έπρεπε να περιμένουμε κάτι άλλο από κάποιον που δεν σεβάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε κάποιο άλλο γήπεδο της Κρήτης ένα παιδί που πάσχει από το σύνδρομο Down το έβγαλε έξω από το γήπεδο και ασχολήθηκε μαζί του όλη η Ελλάδα για τα κατορθώματα του.

Ο σεβασμός πρέπει να είναι άγνωστη λέξη γι’ αυτόν. Ίσως όταν πηγαίνει στο γήπεδο και γευματίζει πριν τα παιχνίδια η ρακί που πίνει στο τέλος του γεύματος τιμώντας την κρητική παράδοση να είναι μπόμπα….

Ας ασχοληθεί όμως η Κ.Ε.Δ. και ο σύνδεσμος Χανίων με αυτούς τους κυρίους. Εμείς το μόνο που θα κάνουμε είναι να τους στείλουμε τα πειστήρια μέσω του βίντεο του αγώνα αν και θα έπρεπε να τα βρουν μόνοι τους να διασταυρώσουν την αλήθεια και να τους υποχρεώσουν να μας ζητήσουν συγνώμη. Μεγάλη λέξη με μεγάλη σημασία που δίνει κουράγιο στους παράγοντες να πάνε παρακάτω.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε όλο τον Κρουσώνα και δίνουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την αγωνιστική τους παρουσία και την υπομονή που έδειξαν.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply