Connect with us

Uncategorized

ΑΟ Χανίων: Αναλαμβάνει την Τρίτη ο Σεροπιάν

Published

on

Όπως όλα δείχνουν ο νέος τεχνικός του ΑΟ Χανίων θα είναι ο Μουράτ Σεροπιάν. Ο έμπειρος κόουτς παρακολούθησε από κοντά το σημερινό νικηφόρο φιλικό του ΑΟΧ απέναντι στον ΠΑΟ Κρουσσώνας και μετέπειτα αναχώρησε για την Αθήνα όπου αύριο θα μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και την Τρίτη (16/10) θα εγκατασταθεί μόνιμα στην όμορφη πόλη των Χανίων όπου θα προπονήσει για πρώτη φορά τους νέους του παίκτες.

 

«Μεγάλη τιμή για εμένα ο ΑΟΧ»

 

Ο Μουράτ Σεροπιάν την ώρα που αναχωρούσε αεροπορικός για την Αθήνα μίλησε στο τηλεοπτικό τοπικό κανάλι της Κρήτης «Κύδων» και ανέφερε πως είναι τιμή γι’ αυτόν η συνεργασία με τον ΑΟ Χανίων, αφού αγαπάει την ομάδα από τον καιρό που την υπηρέτησε σαν ποδοσφαιριστής. Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο κ. Σεροπιάν.

«Θέλω να πω πως είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα στην οποία φόρεσα τη φανέλα της και σαν ποδοσφαιριστής. Ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία και διαθέτει αρκετούς φιλάθλους που τον αγαπούν. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να συγκεντρωθούμε και να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει». Επίσης, ο κ. Σεροπιάν απάντησε στην ερώτηση για ποιους λόγους επέλεξε τον ΑΟΧ λέγοντας χαρακτηριστικά «Αγαπώ πολύ την ομάδα και την πόλη των Χανίων εδώ σαν ποδοσφαιριστής που ήμουνα πέρασα αξέχαστα μπορεί να ήτανε σύντομο το πέρασμα μου, ωστόσο δέθηκα συναισθηματικά με το σύλλογο. Αυτές οι συγκυρίες με έκαναν να ξεπεράσω τα προβλήματα της εποχής μας και να πω το ναι στη πρόταση του ΑΟΧ»

 

Φιλική τριάρα σε ΠΑΟ Κρουσσώνα

 

Με το καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις φιλικές του αναμετρήσεις ο ΑΟ Χανίων ο οποίος επικράτησε του ΠΑΟ Κρουσσώνας με σκορ 3-1. Πρωταγωνιστής για τους «κυανόλευκους» ήτανε ο Κέρι ο οποίος πέτυχε ένα τέρμα και «σέρβιρε» άλλο ένα. Η συνάντηση ξεκίνησε με τον Κρουσσώνα να μπαίνει καλύτερα στην αναμέτρηση και να προηγείται με τον Νταουσιάνη στο 25′. Στην επανάληψη οι παίκτες του ΑΟΧ ανέβασαν ρυθμούς και κατάφεραν να επικρατήσουν με τέρματα του Ιωαννίδη στο 53′, Παπαδάκη στο 60′ και Κέρι στο 65′ Τέλος στο πάγκο του ΑΟΧ κάθισε ο υπηρεσιακός προπονητής Μιχάλης Μαλαξιανάκης ο οποίος παρέταξε τους παρακάτω παίκτες:

 

ΑΟΧ( Μιχάλης Μαλαξιανάκης): Παπαδόπουλος (46′ Χωραφάκης, 70′ Μαρκαντωνάκης), Κορτσινίδης (70′ Μπαρτζίδης), Μποχώνης (46′ Λιονάκης), Τσαρτσίδης (70′ Τάντσης) Ψυχουντάκης (70′ Ζντράγκοβιτς), Καμπλιώνης (46′ Παπαδάκης), Βουρβαχάκης (70′ Μποτωνάκης), Γωνιωτάκης (70′ Τζανάκης), Πάγκαλος (70′ Τσιτλακίδης), Δουμάνης (46′ Ιωαννίδης), Ταταράκης (46′ Κέρι)

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply