Connect with us

stoplekto

Απάντηση Περάμαντζη : «Μακριά από μας ο ρατσισμός»

Published

on

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Βαγγέλη Περάμαντζη  στις δηλώσεις που μας  έκανε προχθές ο πρόεδρος του ΑΣ Κωφών Πειραιά κ. Λάμπρος Ψυχογιός  για « ρατσισμό του Μεσαίωνα » με αφορμή τις ώρες που πήρε η ομάδα για προπόνηση στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου.

Ο κ. Περάμαντζης  και πρόεδρος του Φοίνικα Αγίας Σοφίας είναι αυτός που σε συνεννόηση και με τα υπόλοιπα σωματεία ορίζει τις ώρες των προπονήσεων στο χώρο.

Σε επικοινωνία του μαζί μας τόνισε χαρακτηριστικά :

« Ο ρατσισμός, μακριά από μας. Έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία σε αυτά τα θέματα . Είμαστε κοντά σε αθλητές με ιδιαιτερότητες και το ξέρουν καλά όλοι. Ο φίλος μας ο Λάμπρος προφανώς δεν κατάλαβε καλά  . Άλλωστε είναι η πρώτη φορά που ήλθε σε συγκέντρωση χωρίς διερμηνέα. Τα σκληρά λόγια του είναι ατόπημα. Όπως ατόπημα ήταν που απέκρυψε ότι έχει πάρει και πάρει ώρες για δυο φορές την εβδομάδα στο γήπεδο του ΣΕΦ.»

Και ο κ. Περάμαντζης κατέληξε:

«Στο γήπεδο του  Αγίου Διονυσίου ,υπάρχει κωδικός επικοινωνίας μεταξύ μας  100%. Έχουμε συμφωνήσει οι ομάδες για τις ώρες προπονήσεων . Προτεραιότητα στις ανδρικές ομάδες  έχει η κατηγορία που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα. Ενώ στα τμήματα υποδομών μετράει ο αριθμός των παιδιών που διαθέτει το κάθε σωματείο. Ανάλογα τους αθλητές , μοιράζονται  και οι ώρες. Απλά πράγματα .»….