Connect with us

stoplekto

Απάντηση στην ΑΕ Νίκαιας

Published

on

Απάντηση στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει τις ημέρες των Χριστουγέννων η διοίκηση της ΑΕ Νίκαιας δίνουν στελέχη που δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ομάδας .

Την επιστολή  υπογράφουν οι  Βασίλης Τρίχος ( προπονητής τερματοφυλάκων) , Μανώλης Βερίγος ( προηγούμενος προπονητής) Νίκος Νταλαμπίρας ( γυμναστής) Παναγιώτης Μαρινάκος( Φυσιοθεραπευτής) και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Γιουβανέλης, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Χρήστος Μιχαήλ, Γιώργος Λαμπρόπουλος .

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Με μεγάλη μας  έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση προ ημερών της Α.Ε ΝΙΚΑΙΑΣ που αναφερόταν σε παράγοντα μαϊμού που μας υποσχόταν λαγούς και πετραχήλια.

Θέλουμε να ενημερώσουμε προς διόρθωση όλων αυτών ότι η συμφωνία που έκανε με εμάς ο εν λόγω παράγοντας την τήρησε στο 101% (χρηματικές απολαβές, πληρωμή εστιατορίων,

πληρωμή ενοικίων ) μέχρι και τη στιγμή που έφυγε από την ομάδα.

Μπροστά μας και ειδικά μέσα στα αποδυτήρια και αφοφ είχε προκαλεστεί ο εν λόγω παράγοντας από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης  , δόθηκαν οι απαντήσεις ότι μας είχε

εξοφλήσει και ότι δεν είχαμε καμία απαίτηση από τον ίδιο.

Η φυγή μας από την ομάδα τον Ιανουάριο 2015 έγινε αφού μετά την αποχώρηση  του δεν υπήρχαν τα εχέγγυα να τηρηθούν οι παραπάνω συμφωνίες από τους παραμένοντες.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας γιατί είναι κρίμα τέτοιοι άνθρωποι που δίνουν την ψυχή τους να απομακρύνονται από το ποδόσφαιρο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply