Connect with us

stoplekto

Απάντηση του ΑΟ Κορυδαλλού στον Περαμαϊκό

Published

on

Ανακοίνωση- απάντηση προς τον Περαμαϊκό απέστειλε στην ιστοσελίδα μας ο ΑΟ Κορυδαλλός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με αφορμή την ανακοίνωση του σωματείου ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της 24/11/2019 και προς αποκατάσταση της αλήθειας , αποφασίσαμε να εκδώσουμε ανακοίνωση – ενημέρωση προς την ΕΠΣΠ και το πειραϊκό φίλαθλο κοινό. Το σωματείο ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ στην ανακοίνωση του μας απεκάλεσε φιλικό σωματείο. Είναι τιμή μας τα πειραϊκά σωματεία να μας θεωρούν φιλικό σωματείο , αλλά με ενέργειες και συμπεριφορές που το αποδεικνύουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων , πράγμα που δεν συνέβη στον αναφερόμενο αγώνα. Και εξηγούμαστε .

Από την είσοδο της αποστολής μας στον αγωνιστικό χώρο και κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια , δεχθήκαμε λεκτικές παρενοχλήσεις από τους εκπροσώπους του Περαμαϊκού με σκοπό να τρομοκρατήσουν και επηρεάσουν τους ποδοσφαιριστές , προπονητές μας. Με ψύχραιμη αντιμετώπιση από το γενικό μας αρχηγό και τους προπονητές μας αποφύγαμε τα χειρότερα ώστε να ξεκινήσει ο αγώνας . Κατά την διάρκεια του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Περαμαϊκού προέβησαν σε ασυνήθιστα σκληρά και αντιαθλητικά πολλές φορές μαρκαρίσματα και ευτυχώς δεν κατέληξαν σε κάποιο σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή μας. Οι ποδοσφαιριστές μας και το τεχικό team σε καμιά στιγμή δεν «τσίμπησαν» να ανταποδώσουν τις προκλήσεις, ακόμα και όταν ο αποβληθείς στο 70ο λεπτό εκπρόσωπος του ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ κατά την έξοδο του μέσα από τον αγωνιστικό χώρο έφτυσε ποδοσφαιριστή μας και κτύπησε στα πλευρά άλλον. Στο σημείο αυτό να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΥ κους ΤΕΡΕΚΑΝΙΔΗ και ΚΑΜΜΕΝΟ για την άψογη συμπεριφορά τους και την διαφορετική στάση που κράτησαν σε όλο τον αγώνα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν από πλευράς ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ περίπου 40 φίλαθλοι συμπεριλαμβανομένων μελών της διοίκησης , απλών φιλάθλων μας, γονέων αθλητών μεταξύ αυτών μητέρων ποδοσφαιριστών μας και αθλητών εκτός δεκαοκτάδας και αθλητών των ακαδημιών μας.

Κατά τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου ομάδα 20-25 ατόμων επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν δύο ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι ήταν εκτός αποστολής επειδή «τόλμησαν» να χειροκροτήσουν ενέργεια των συναθλητών τους.

Στην προσπάθεια μελών της διοίκησης μας να προστατέψουν τους αθλητές μας δεχθήκαμε απειλές και ύβρεις από τους επιτιθέμενους τους οποίους δεν παρεμπόδισαν ούτε άνθρωποι του ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΥ οι οποίοι μάλιστα μας «συμβούλευσαν» να μην ανακατευόμαστε. Σε αυτό το κλίμα τρομοκρατίας και στις εξέδρες διεξήχθη ο αγώνας , ο οποίος δεν συνάδει με αντιμετώπιση φιλικού σωματείου. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε ποδοσφαιριστή του ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΥ το όνομα του οποίου δεν γνωρίζουμε αλλά εκείνος ξέρει πολύ καλά διότι φυγάδευσε τον κτυπημένο στο πρόσωπο ποδοσφαιριστή μας , συνοδεύοντας τον με την κοπέλα του στο αυτοκίνητο τους, ώστε να αποφύγουν ομάδα 15 ατόμων που τον περίμεναν εκτός γηπέδου.

Επίσης να αναφέρουμε όσα έπεσαν στην αντίληψη μας για τα γεγονότα με τον εκπρόσωπο της ΕΠΣΠ κον Ποντίκη. Βλέποντας κατά τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου την επίθεση οπαδών του ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΥ στους ποδοσφαιριστές μας, προσπάθησε ως κάθε σώφρων άνθρωπος να λειτουργήσει πυροσβεστικά ώστε να ηρεμίσουν τα πνεύματα. Στην προσπάθεια του αυτή δέχθηκε απειλές και λεκτικές παρενοχλήσεις. Διαβάσαμε ότι φυγαδεύτηκε για να προστατευθεί εκτός γηπέδου. Φυγάδευση με μπουγελώματα, σπρωξιές και απειλές πρώτη φορά είδαμε.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και με την ευχή, πρακτικές άλλων εποχών να μην ξανασυμβούν στα γήπεδα του Πειραιά. Μακάρι οι αγώνες να αρχίζουν και να τελειώνουν εντός αγωνιστικών χώρων και τα σωματεία να έχουν κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να αποκαλούν αλλήλους «φίλους» .