Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Απέδρασε” από το Κερατσίνι ο Αργοναύτης – Τα έχουν με τον Πετρίδη οι “ροσονέρι”

Published

on

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αργοναύτης που επικράτησε 2-1 του Κερατσινίου μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι  με τους γηπεδούχους να αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές από το 16’ που πρώτου μέρους.

Στο 4’ ο Αγγελάκης Γ. αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα και 12 λεπτά αργότερα πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, με τους γηπεδούχους   να  φωνάζουν για την αυστηρή απόφαση του ρέφερι Πετρίδη.

Στο 31’ ο Μάξιμος Παυλίδης έδωσε το προβάδισμα στον Αργοναύτη, με τους Κερατσινιώτες αν και με αριθμητικό μειονέκτημα να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στο 40’ σε 1-1 με τον Λουβή .

Στο 44’ ο ρέφερι της αναμέτρησης διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι και όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα δύο παράγοντες του Κερατσινίου έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων έβριζαν παράγοντες της ΕΠΣ Πειραιά με τον παρατηρητή του αγώνα να τους απομακρύνει και το παιχνίδι να συνεχίζεται.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αλλά στο 93’ σε μαρκάρισμά του Παυλίδη ο Πετρίδης είδε…. πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος  ο  νεαρός σκόρερ του Αργοναύτη και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του πραγματοποιώντας το 1-2.

Με το σφύριγμα της λήξης όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο ρέφερι “εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο παράγοντες του Κερατσινίου προπηλάκισαν το διαιτητικό τρίο με τους παράγοντες του κερατσινίου να εμποδιζουν τους διαιτητές να εισέλθουν στα αποδυτήρια”, Στην συνέχεια κλήθηκε αστυνομική δύναμη στο γήπεδο και οι διαιτητές εισήλθαν σε αυτά..

Κερατσίνι: Ασημέλης, Αγγελάκης Λ., Τσάμης(74′ Σκορδίλης), Αγγελάκης Γ., Βαττής, Γρηγοριάδης(60′ Νικολόπουλος), Κετίκογλου, Σαουλιάς, Μπουρντένης, Σαράκος(56′ Αυλωνίτης), Λουβής. 

Αργοναύτης: Λάτσινος, Μωχάμεντ, Φαφαλιός, Νταβέλης(84′ Μελάς), Τσάκος, Μουρελάτος, Παυλίδης, Παπαδόπουλος(60′ Ζαχαρίου), Cela(60′ Μουλάς), Bilibashi(70′ Χωριάτης), Ξενάκης.