Connect with us

Γ Εθνική

Απίστευτες καταγγελίες από τον Μιχάλη Θεοδοσιάδη, και ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου

Published

on

Απίστευτες καταγγελίες κάνει ο πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου Μιχάλης Θεοδοσιάδης, με ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου είναι αποφασισμένος να κινηθεί πλέον νομικά για να βρει η ομάδα το δίκιο της ..

Αναλυτικά η επιστολή του Μιχάλη Θεοδοσιάδη…

ΠΡΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟ Χαϊδαρίου

Στην προηγούμενη θητεία σου ο αντιδημαρχάκος σου έφερε 2 ομάδες για προσωπικούς λόγους ( θα ασχοληθώ άλλη φορά για τους λόγους) χωρίς να υπάρχουν γήπεδα για τις υπάρχουσες Χαϊδαριώτικες ομάδες και φέρατε το χάος…έχεις παραδεχτεί ότι ήταν λάθος, αλλά δεν έκανες τίποτα.

Υπάρχουν και χειρότερα… στους 7 μήνες. πριν 2 μήνες ο αντιδημαρχάκος κάλεσε όλες τις ομάδες ( εκτός του ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΊΟΥ φυσικά) να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν την ομάδα μας. Τι γίνεται στο δημαρχείο?

Πριν ένα μήνα παρουσία 6 ατόμων και φυσικά του αντιδημαρχάκου σου με κάλεσαν σε ραντεβού και μου ζήτησαν χρήματα! Δεν τους τα έδωσα, και αν τα είχα δώσει δεν θα είχαμε την έξωση τις ομάδας!

Δήμαρχε τα ξέρεις εσύ όλα αυτά που γίνονται στο δημαρχείο?

ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΦΎΓΩ? Ναιιιιι θα φύγω όταν τελειώσω με εσάς, και θα είναι τόσο δυνατός ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΊΟΥ που δεν θα μπορείτε να ακουμπάτε. Εχω δώσει στους νομικούς όσα έχετε κάνει και προσεχώς θα υπάρχουν ονόματα και επίθετα για να καταλάβει ο κόσμος για ποιούς μιλάμε.

ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΉ, ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ.