Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απίστευτη ανατροπή η Δόξα Βύρωνος, 3-2 εκτός τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη

Published

on

Σε ένα ματς με χιτσκοκικό φινάλε, η Δόξα Βύρωνος με δύο γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε εκτός έδρας επί του Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη με 3-2 και διατληρησε τις όποιες ελπίδες της για τον τίτλο.

Εφτασε έτσι τους 62 βαθμούς και παρέμεινε στη δεύτερη θέση. Ο Απόλλων για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κυριολεκτικά <<αυτοκτόνησε>>, και με 30 βαθμούς είναι στην 13η θέση, μια ανάσα από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Στο 4′ ο Χρυσοστόμου έκανε το 0-1, με τον Αμπεντινάι στο 34′ να κάνει το 1-1. Στο 49′ ο Παπουτσής έκανε το 2-1, και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Απόλλων θα έπαιρνε ένα πολύτιμο τρίποντο, στις καθυστερήσεις ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Αρχικά στο 90+3′ ο Μαραγκουδάκης με κεφαλιά έκανε το 2-2, ενλω στο 90+5′ ο Ταβλαρες με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ: Παπουτσής, Κρασσάς (68′ Βλαχονικολέας), Αμπεντινάι, Ασημακόπουλος, Χασκής, Δημητρόπουλος, Κιρτζιαλίδης (90+2′ Παπασπυρόπουλος), Χρήστου, Πανούσης (77′ Αγγελόπουλος), Καλομοίρης, Μάλκο.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Τζίνας, Τηλιγάδας (66′ Γκιόκα), Λιακόπουλος (60′ Πάππος), Χαλβατζής, Μαραγκουδάκης, Ρόπας Η., Κασσιανός, Ρόπας Κ. (66′ Παπαδόπουλος), Ταβάρες, Παρασκευόπουλος, Χρυσοστόμου (53′ Αλμέιδα).

ΦΩΤΟ: Δ.Θ.