Connect with us

3ος Όμιλος

Απαντήσεις Γιαλιά για τα γεγονότα της Μυτιλήνης

Published

on

Την δική του απάντηση μέσω της εφημερίδας ‘ΩΡΑΣ των σπορ’ θέλησε να δώσει ο ισχυρός άνδρας του Πανελευσινιακού, Χρήστος Γιαλιάς, μετά τα δημοσιεύματα που βγήκαν στη δημοσιότητα το πρωί της Δευτέρας και ήθελαν τον ισχυρό επιχειρηματία να προκάλεσε τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ματς με τον Αιολικό. Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Γιαλιά μας τόνισε τα εξής: Καταρχάς από τη στιγμή που έφτασε η αποστολή στο λιμάνι έγινε έλεγχος στο πούλμαν από ανθρώπους της ασφάλειας και δεν διαπιστώθηκε το παραμικρό. Στο γήπεδο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, μερίδα οπαδών της αντίπαλης ομάδας μου έβριζε τη μητέρα χωρίς να τους προκαλέσω. Από ένα σημείο και έπειτα αγανάκτησα διότι ο πόνος που μου είχε προκαλέσει ο θάνατος του πατέρα μου 36 ημέρες πριν ήταν μεγάλος. Εγώ θέλω να δηλώσω το εξής: Πως είναι δυνατόν να κατευθύνομαι προς τους φιλάθλους του Αιολικού τόσο αγανακτισμένος και εκείνος που με κυνηγούσε να ήταν ο οδηγός μου; Στο γήπεδο βρισκόμουν μαζί με τον κ. Παθιάκη, το γιο μου και ένα μόνο άτομο της προσωπικής μου ασφάλειας ενώ δίπλα μας βρίσκονταν άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα και ήταν από τη Μυτιλήνη. Πάντως, αυτό που θέλω να αναφέρω και έχει σημασία είναι ότι ο Παναγιώτης Τρύφων δεν έχει καμία ανάμειξη με το ποσό που ακούστηκε ότι κυκλοφορούσε στο γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω το συγκεκριμένο πρόσωπο όπως και τα περισσότερα μέλη της διοίκησης του Αιολικού για την συμπεριφορά τους προς το πρόσωπο μου. Μου συμπεριφέρθηκαν σωστά και είναι κύριοι. Όσον αφορά, την μερίδα των οπαδών του Αιολικού θα έπρεπε να ντρέπονται διότι εκπροσωπούν μια μεγάλη ομάδα και με αυτή τη συμπεριφορά κάνουν κακό στο σύλλογο.

Υ.Γ. 1 Εάν κοιτάξτε το βίντεο δέχομαι μια γροθιά από πίσω. Εάν υπήρχε προσωπική μου φρουρά όχι μονο δεν θα με άγγιζαν, αλλά ουτε τον αέρα τους δεν θα μύριζα.

Υ.Γ. 2 Οπως δήλωση σε τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε σε μια τηλεοπτική εκπομπή, εγώ είμαι επιχειρηματίας και απασχολώ 900 άτομα προσωπικό και ο κ. Παθιάκης άλλα 600. Δεν ξέρω σε τι πράγματα αναφέρεστε αλλά εγώ δουλεύω μόνο την ημέρα. Τη νύχτα κοιμάμαι με τη γυναίκα και την κόρη μου στο σπίτι μας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply