Connect with us

stoplekto

Απειλεί με αποχώρηση η Πειραϊκή

Τι λέει ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κυπραίος.

Published

on

Από τον προπονητή του ΑΟ Πειραϊκή, Γιάννη Κυπραίο, λάβαμε την εξής ανακοίνωση:

“Είναι πρωτοφανή αυτά που συνέβησαν στο χθεσινό μας παιχνίδι με την Ειρήνη. Καταρχήν το β ημίχρονο είχε διάρκεια 70’ λεπτά!!Στο 65’ λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλογίζει εις βάρος μας πέναλτι, το οποίο μόνο εκείνος κατάλαβε τί έδωσε. Από εκείνη την στιγμή και για δέκα λεπτά περιφερόταν στην μεγάλη περιοχή μας καθώς διαμαρτυρόμασταν για την εφεύρεση αυτή του πέναλτι σε κόσμιο πάντα επίπεδο. Θεώρησε λοιπόν ο κύριος Περδικούρης να πάει στ’αποδυτήρια..για ποιό λόγο…. κανένας δεν κατάλαβε.

Συνεχίζεται το παιχνίδι μετά από αυτή την αναίτια διακοπή και η θεία δίκη το πέναλτι χάνεται. Κατα την διακοπή ο παρατηρητής του αγώνα κύριος Λεοτσίνης απευθυνόμενος σε μένα, είπε ότι εξύβρισα τον διαιτητή κι όντως έγινε, όμως προκαλούσε τους ποδοσφαιριστές μου προκαλώντας με χυδαίους χαρακτηρισμούς, τους οποίους και υπέδειξε στον διαιτητή να τους αναφέρει στο φύλλο αγώνα, αλλά και στην έκθεση του. Θα είμαστε το πρώτο σωματείο που θα ζητήσουμε εξαίρεση παρατηρητού.

Στον αντίποδα του χθεσινού παιχνιδιού η ομάδα μου θα έπρεπε να τελειώσει το παιχνίδι με 8 παίκτες και όχι με 10 καθώς στον καταλογισμό του εις βάρος πέναλτι είναι αποβολή και όχι κίτρινη κάρτα, σε 2 ακόμα περιπτώσεις παικτών στον έναν για αντιαθλητικό παίξιμο και στον άλλο για φτύσιμο σε αντίπαλο. Εν κατακλείδι θεωρούμε απαράδεκτη την στάση του παρατηρητή κύριου Λεοτσίνη, που το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να προκαλεί τους παίκτες μου.

Εμείς με τον πρόεδρο μας θα καταθέσουμε την διαμαρτυρία μας στο συμβούλιο της ένωσης μας καθώς και προσωπικά στον πρόεδρο κύριο Μπρατσόλη. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά έπειτα από τέτοια αντιμετώπιση να μην ξανακατέβει η ομάδα μας στο πρωτάθλημα.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply