Connect with us

stoplekto

Αποκλεισμός για την Μικτή Παίδων Πειραιά στα ημιτελικά

Published

on

Του Στάθη Μηλιδώνη

 

Το μακρύ ταξίδι της Μικτής Παίδων του Πειραιά στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδών έφτασε στο τέλος του. Μετά από μια ιδιαίτερη χρονιά, οι πιτσιρικάδες του Θεολόγου Ρενιέρη “έπεσαν” μαχόμενοι στον ημιτελικό που διεξήχθη στο Βόλο και το Πανθεσσαλικό στάδιο, όπου ηττήθηκαν με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το γκοκ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Βασιλειάδης στο 50′.

Διαιτήτευσε ο Καλατζής από τη Θεσσαλία.

To Σάββατο 4/5 στις 10.00 το πρωί, οι Πειραιώτες θα διεκδικήσουν στο γήπεδο Νεάπολης του Βόλου την τρίτη θέση στον μικρό τελικό με αντίπαλο την Μικτή Παίδων Αχαίας, που νωρίτερα σήμερα ηττήθηκε με το ίδιο σκορ 1-0 από την ΕΠΣ Ξάνθης.

ΠΑΙΔΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κρητικός, Χουρδάκης, Γκλέτσος, Κόρπης, Διαμαντόπουλος, Παπαδόπουλος, Μοίρας, Αθανασίου, Βάσσος. Έπαιξαν επίσης και οι Μουζακίτης, Πετράκης, Δρόσος, Βασιλακόπουλος, Χατζηάνογλου, Μελέγκος, Καραμολέγκος.

* Στην αποστολή εκτός από τον Θεολόγο Ρενιέρη και το συνεργάτη του Γιάννη Πάντο, συμμετείχαν ακόμα ο Ταμίας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σταματάτος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών Απόστολος Μαρούλης, τα μέλη Σταύρος Μορφόπουλος, Γιάννης Καννελόπουλος και Γιώργος Σιάκουλης, καθώς και ο φροντιστής Χρήστος Μπουλούσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply