Connect with us

stoplekto

Αποφάσεις της Πειθαρχικής

Published

on

Με ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας της για μια (1) αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 50€ τιμώρησε η Πειθαρχικη Επιτροπή της ΕΠΣΠ την Ειρήνη 2005 και την Ένωση  Καμινίων για παραπτώματα στους αγώνες με την Χαλκηδόνα και τον Δία Κορυδαλλού αντίστοιχα

Επίσης επέβαλλε  στον παράγοντα της Ειρήνης 2005  Πρόδρομο Χαλκίδη ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για μια ( 1) αγωνιστική)  για παραπτώματα στον αγώνα με τον Αμπελακιακό.

* Ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για μια ( 1) αγωνιστική)  επιβλήθηκε  στους προπονητές Νέων Δραπετσώνας Γ. Κρούπη , ΑΟ Πειραιά Κ. Βάρσο ,  Μιθριδάτη Γ. Κυπριτίδη ( στους δυο  τελευταίους  συν 50 € πρόστιμο)

*Στο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟ Κερατσίνι Γ. Μαριόλη ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για μια ( 1) αγωνιστική) για αντικανονική είσοδο και παραμονή στον αγωνιστικό χώρο αν και τιμωρημένος.

  • Η ποινή της επίπληξης επιβλήθηκε στον εκπρόσωπο των Νέων Δραπετσώνας Μ. Βαρδίκο.
  • Απαλλάχθηκε το σωματείο Ήφαιστος για τον αγώνα με τον Ερμή.

*Με δυο αγωνιστικές τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Υποδομών ο ποδοσφαιριστής  του εφηβικού της Αναγέννησης Μοσχάτου Κ. Μακαρωνάς.

*Σε απολογία κλήθηκαν τα σωματεία Φαληρικός, Σπίθα, Ολυμπιάδα . Επίσης ο εκπρόσωπος του Φαληρικού π. Σταμπουλίδης , ο ποδοσφαιριστής της Αρμενικής Π. Παπαϊωάννου , ο ποδοσφαιριστής της Δόξας  Ι. Παπαωάννου

Τα σχετικά θα πρέπει να κατατεθούν στη γραμματεία της Ένωσης εντός τριών ( 3) ημερών από την ενημέρωση των σωματείων.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply