Connect with us

stoplekto

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΠ

Published

on

ποινές αξιωματούχων

Αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά  «Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή  22.4.2018 στο γήπεδο «ΡΕΝΤΗ» η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά αποφασίζει τα εξής:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ για την μη διεξαγωγή του αγώνα   Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά  «Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» της 22.4.2018, αφού  με το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 713/19.4.2018  έγγραφό του,  δήλωσε ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει στον  συγκεκριμένο αγώνα πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  που είχε ορισθεί για την Κυριακή 22.4.2018  στο γήπεδο  «ΡΕΝΤΗ» (άρθρο 17 παρ. 2 & 21 παρ. 3. του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα «Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» του  Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά  υπέρ του σωματείου ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0) και βαθμούς τρείς (3) έναντι μηδέν(0) του σωματείου Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

γ) Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης  τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το σωματείο Α.Ε.ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ  , αφαιρεί δύο ( 2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει το σωματείο Α.Ε.ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ , καθώς επίσης και χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ β,γ του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

δ)Το σωματείο Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ αποβάλλεται από την συνέχεια του πρωταθλήματος, λόγω του ότι δεν κατήλθε να αγωνισθεί σε τρείς (3) αγώνες της διοργάνωσης πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας περιόδου 2017-2018 (άρθρο 17 παρ. 3 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).