Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΠΟ Κηφισιάς-Σούρμενα 3-3

Published

on

Ματσάρα είδαν το Σάββατο το απόγευμα όσοι βρέθηκαν στο Ζηρίνειο, εκεί που ΑΠΟ Κηφισιάς και Σούρμενα σε ένα χορταστικό ματς έμειναν στο ισόπαλο 3-3. Στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Κάτσικα μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με το Κώστα Μπουγατσιά στο 18’ να γράφει το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πετυχαίνοντας δυο τέρματα σε διάστημα τριών λεπτών με το Χαραλάμπους στο 31’ και το Βήχα στο 34’, ανέκτησαν το προβάδισμα. Το β’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το συγκρότημα του Παναγιώτη Γιαννενάκη, με το Τσαγκαβέλη στο 46’ να σημειώνει το 3-1. Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο δεν παραίτησαν τα… όπλα, με το Μετχιά στο 60’ να μειώνει σε 3-2 και τον Αναστασάκη στο 72’ να σώζει την παρτίδα για τους φιλοξενούμενους. Διαιτητής ήταν ο Πάντος με βοηθούς τους Βασιλάκη και Γεωργακόπουλο.

ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Λιβανός, Σινοτρακάι, Ζαχαρόπουλος, Βήχας, Βούλγαρης, Συγγελάκης, Δρόσος, Κώστα (66′ Σπέρτος Ι.), Χαραλάμπους, Τσαγκαβέλης, Καραμπιτιάνης (46′ Σπέρτος Β.)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Μέντια, Σαμικός, Αργάνης, Βελλής (76′ Ασλάνογλου), Τσαλέκου, Μπουγατσιάς, Θεοδώρου (88′ Δημογιάννης), Λεβέντης, Αναστασάκης, Χριστόπουλος (46′ Μπουγιούκος)

 Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply