Connect with us

Uncategorized

Απόδραση απο Αία Σαλαμίνας ο Ιωνικός

Νίκησε 1-2

Published

on

Το σερί νικών του Αία Σαλαμίνας έκοψε ο Ιωνικός που πέρασε νικηφόρα από το Πέραμα με 1-2. Για ακόμη ένα παιχνίδι την παράσταση έκλεψαν οι περίπου 400 φίλαθλοι των Νικαιωτών που μετέτρεψαν το γήπεδο του Περάματος σε Νίκαια. Μάλιστα, οι φίλοι του ιστορικού συλλόγου πήραν θέση για τη συνεχή και πολυεπίπεδη απαξίωση που βιώνει η χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα, αναρτώντας πανό στο οποίο αναγραφόταν «Καλύτερα ένα άθλιο τέλος, παρά μία αθλιότητα δίχως τέλος». Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, όταν οι Τσακίρης και Μιχαήλ σε διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσαν να «νικήσουν» το Μώτο.

Στο 63′ οι Νικαιώτες ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Χαφούς σέντραρε και ο Ίγκλι με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90′ οι ποδοσφαιριστές του Κυριάκου Μίχα κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Μαριόλης επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Ρόππα.

Ωστόσο ο Ιωνικός απέδρασε με το διπλό στο 89΄καθώς ο Χαφούς για δεύτερη φορά σέρβιρε στο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Ίγκλι και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους με τη κερκίδα του γηπέδου να παίρνει …φωτιά από τους 400 φίλους των «μπλε».

Διαιτητής ήταν ο Κωνσταντάκης (ΣΔ Αχαϊας)

 

ΑΙΑΣ: Μώττος, Σιέρρας, Μαντζιούρας. Μπιταξής, Μαριόλης, Βελιανίτης, Μερμύγκης, Μύριλας, Ανδριανόπουλος (60′ Γιαννακόπουλος (77′ Φατόλιας)), Χατζηγιαννάκος, Στούπης

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ρόππας, Τσιπλάκης, Γκιόκα (58′ λ. τρ. Μαντούβαλος), Γαντζούδης, Τριανταφύλλου, Στεφανής, Τσακίρης (85′ Κουμουλίδης), Επιτροπάκης, Ιγκλι, Χαφούς, Μιχαήλ (91′ Αχλαδιώτης)

 

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply