Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απόδραση από το Περιστέρι για το Χαϊδάρι

Published

on

Το ντέρμπι των δυτικών προαστίων βάφτηκε κυανέρυθρο, καθώς το Χαϊδάρι επικράτησε στον Ήφαιστο 1-0 του ΑΟ Περιστερίου για την 10η αγωνιστική. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Κώστα Αρζένη που μέχρι το 60′ είχε τον έλεγχο. Από εκεί και έπειτα, οι παίκτες του Νίκου Κανελλόπουλου βγήκαν στην κόντρα και κλείδωσαν την νίκη φτάνοντας στην δεύτερη θέση έχοντας 19 βαθμούς, όπως Περιστέρι, Χολαργός και Ήφαιστος.

Στην ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 19′ είχαν δοκάρι σε σουτ του Γιάννη Μπούζα από πλάγια θέση. Στο 21′ οι ‘κυανέρυθροι’ ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Γουβαλάρη, όμως ο πολύ καλός Τσουκαλάς έδειξε ‘παίζετε’. Στο 26′ ο Λειβαδάς ανάγκασε τον Μίχο σε εντυπωσιακή επέμβαση στην τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο περιορίστηκε στην δύναμη. Στο δεύτερο μισό, οι ‘ροσσονέρι’ μπήκαν πάλι καλύτερα και είχαν τον έλεγχο. Στο 48′ σουτ του Κρούτη πέρασε λίγο άουτ και από το 65′ ανέλαβαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Μπατής προειδοποίησε με κεφαλιά στο 68′, ενώ στο 70′ η λόμπα του Σαλαπάτα πέρασε έξω. Η λύτρωση ήρθε στο 72′ από τον Κοτσολάκο να εκτελεί από πλάγια θέση τον Λιώνη με σουτ έπειτα από ‘τρελή’ κούρσα και πάσα του Πολίτη.

Διαιτητές: Τσουκαλάς Χ., Κολλιάκος Α., Κουτσόγιαννος Ν.

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Μπούζας Ι., Μπούσκος, Γουβαλάρης, Λιαγκόζης (73′ Παπαευθυμίου), Λειβαδάς (55′ Τσίγκος), Κρούτη, Σαντριάς, Χέλμης, Βουλωμένος.

Χαϊδάρι (Νίκος Κανελλόπουλος): Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Πανταζόπουλος, Μπατής, Καρώνας, Χριστούλης, Καλαμπαλίκης (67′ Κοτσολάκος), Ρούσα (87′ Ροκάκης), Λέκκας (54′ Σαλαπάτας).