Connect with us

Γ Εθνική

Απόδραση στο φινάλε για τον Πανιώνιο, 1-0 εκτός τον Αλμυρό

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2024 ο Πανιώνιος, που πήρε μία σπουδαία νίκη με 1-0 στην πολύ δύσκολη έδρα του Αλμυρού. Χρυσός σκόρερ για τον Ιστορικό ο Γιώργος Γεμιστός στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη με αυτό το “τρίποντο” διατήρησε την διαφορά των πέντε βαθμών από τον δεύτερο Εθνικό και έκλεισε με μία μεγάλη νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι ήταν μέτριο, με τους κυανέρυθρους να μην πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως το έχουμε πει και το έχουμε γράψει πολλές φορές, όταν μία ομάδα κάνει πρωταθλητισμό σημασία έχει να παίρνει νίκες και αυτό καταφέρνει και κάνει ο Πανιώνιος!

Το φινάλε του αγώνα βρήκε παίκτες και οπαδούς του Ιστορικού να πανηγυρίζουν όλοι μαζί αυτή την σπουδαία επικράτηση.

Το παιχνίδι:

Στην πρώτη μισή ώρα το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον Πανιώνιο να προσπαθεί να πάρει την κατοχή της μπάλας και να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Ουσιαστικά απείλησε μία φορά, με το δυνατό σουτ του Μπρέγκου να περνάει άουτ.

Η τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον τερματοφύλακα του Αλμυρού να διώχνει με γροθιές το πολύ καλό εκτελεσμένο φάουλ του Μπουρλάκη.

Στο 50′ οι κυανέρυθροι έχασαν μεγάλη ευκαιρία ξανά με πρωταγωνιστή τον Μπουρλάκη, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα όμως να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ.

Στο 75ο λεπτό ο Ιγνατίδης, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, έκανε την κοντινή κεφαλιά, όμως ο Χανιωτάκης μπλόκαρε την μπάλα.

Από την άλλη, ο Αλμυρός, πρόσεχε κυρίως την άμυνά του, όμως 2-3 φορές είχε τις δικές του στιγμές, με τον Παχατούρα να δηλώνει “παρών”.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πανιώνιος έφτασε μια ανάσα από το να σκοράρει, όμως η μπάλα δεν έκανε την χάρη στους κυανέρυθρους, αφού η κεφαλιά του Γεμιστου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Τελικά, ο ίδιος παίκτης στο 5ο λεπτο των καθυστερήσεων βρήκε χώρο, βγήκε σε θέση τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε μια υπερπολύτιμη νίκη στον Ιστορικό!

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης, Γιαλούσης, Κοιλιάρας, Κουτάντος, Ενγκουέμ (55′ Καργιωτάκης), Πιερτζιακόμι, Ρέγιες (78′ Πακιουφάκης), Τουργαΐδης (71′ Χαντί), Βακράκος (78′ Κέρη)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Γεωργιάδης): Παχατούρας, Χοτζάλι. Παυλάκης, Ζούλιας, Ποτουρίδης, Στούπης (62′ Γροντής), Μπρέγκου, Πότσι, Καλάγια (71′ Ιγνατίδης), Μπουρλάκης, Γεμιστός (90+6′ Καλύβας)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

ΠΗΓΗ: Panionianea

Advertisement