Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απόδραση στο φινάλε και κορυφή για τους Τράχωνες, 2-1 εκτός τους Αγίους Αναργύρους Τράχωνες

Published

on

Σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε, οι Τράχωνες επικράτησαν με 2-1 εκτός έδρας επί των Αγίων Αναργύρων και πέτυχαν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια.

Έφτασαν έτσι τους 12 βαθμούς, και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα έμειναν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις κάνοντας ίσως την καλύτερη φετινή εμφάνιση τους, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια και παραμένουν χωρίς νίκη με ένα βαθμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο των γηπεδούχων βρισκόταν ο Δημήτρης Τσιαμπουρής, αφού ο Χρήστος Τάσης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Το σκορ άνοιξε στο 32′ όταν ο Λιαράκης με συρτό διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1. Στο 71′ ο Χατζής εκτέλεσε φάουλ, ο Μανωλικίδης απέκρουσε ασθενώς και ο Βυζανιάρης από κοντά έκανε το 1-1. Στο 88′ ο Τριαντόπουλος με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Κοντογιαννάτος, Δενελάβας, Ντούμπερετ, Χαραλάμπου, Ντελήμπαση, Χριστοδούλου (65′ Σκαρλίγκος), Κωσταδήμας (88′ Ορφανός), Σιάνος, Χατζής.

ΤΡΆΧΩΝΕΣ: Μανωλικίδης, Κριεζής (78′ Χρήστου), Πάλμος (78′ Τσιμπριμάνης), Κάρδαρης, Νέστορας, Πρόι, Ρεντζής (58′ λ.τ. Βλασερός), Καραμπάτσης, Λιαράκης (76′ Σέχι), Κούτρας (58′ Τριαντόπουλος), Κατσαούνος.