Connect with us

7ος Όμιλος

Απόλλωνας Ερέτριας-Άγιος Ιερόθεος 1-1

Published

on

Μεγάλη γκέλα από τον Άγιο Ιερόθεο που δεν μετουσίωσε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Ερέτριας μένοντας στο 1-1.

Δείτε τη ροή αγώνα από το starsports.gr

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν έχοντας το βάρος στην άμυνα και προσπάθησαν να κλέψουν μπάλες για να βγουν στη κόντρα. Στο 19΄ γύρισαν τη μπάλα με υπομονή, ο Μετσανάι έβγαλε τη σέντρα από δεξιά με τον επερχόμενο Καλοχωρίδη να πιάνει το σουτ ο Ρουμπής με δύσκολη επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 28΄ ο Ντουλαβέρης έχασε τη μπάλα έξω από τη περιοχή από τον Πολίτη που προχώρησε ανενόχλητος πλάσαρε και τον Ναβροζίδη κάνοντας το 0-1. Ακολούθησαν επτά λεπτά που η ομάδα της Ερέτριας πελαγοδρομούσε με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να φτάσουν αρκετές φορές κοντά σε ένα ακόμη γκολ.

Στο 28΄ ο Κράσι έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση ο Ναβροζίδης με τα πόδια έσωσε την εστία του. Δυο λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αποστόλου έκανε την κοντινή προβολή με τη μπάλα να περνάει πάλνω από την εστία.
.
Στο 31΄το πλασέ του Νικολέτου ήταν χλιαρό και ο Ναβροζίδης μπλόκαρε, ενώ στο 36΄ μετά την  παράλληλη μπαλιά του Χαραλάμπους το πλασέ εξ επαφής του Κράσι έφυγε άουτ.

Στο β΄μέρος οι φιλοξενούμενοι “κάθισαν” πάνω στο 0-1 και το πλήρωσαν.  Στο 76΄ ο Μανδανιώτης από καλή θέση σούταρε άστοχα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα καθώς δεν είχαν να χάσουν τίποτα. Στο 83΄ ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Τόρα, ενώ δυο λεπτά πριν την εκπνοή ο Ρουμπής πρόλαβε και μάζεψε την μπάλα πριν δημιουργηθεί κίνδυνος για την εστία του.

Στο 40 λεπτό των καθυστερήσεων όμως μετά την εκτέλεση πλαγίου από τον Βαλκάνο η μπάλα έφτασε στον Σμιλήρη που σούταρε ο Κοντός παρενεβλήθη αλλάζοντας την πορεία της μπάλας η οποία κατέληξε στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Ρουμπή με την Ερέτρια να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας στην τελευταία φάση του αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Μετσανάι, Ρούσσος (65΄ Τόρα), σμπιλήρης, Μπαλόζι (79΄ Τσίγκας), Κοντός, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης, Σεόλ (65΄Τρεγκάι), Βαλκάνος, Αμαραντίδης (74΄Τσίγκας)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Δημήτρης Βαφειάδης): Ρουμπής, Πολίτης, Χαραλάμπους, Τσατσαρής, Αποστόλου, Μπαλατσούρας, Μανδανιώτης (81΄ Μπίρης), Λέσι (92΄ Σιμάκου), Κράσι, Νικολέτος (66΄ Αποστολόπουλος), Σουλελές (74΄Τσαρκάνι)