Connect with us

Γ Εθνική

Απόλλωνα Σμύρνης – Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Τα έχει με τη τύχη του ο Απόλλωνας

Published

on

Χωρίς σκορ έλειψε η σημερινή συνάντηση του Απόλλωνα Σμύρνης απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών. Η συνάντηση ξεκίνησε με την Αθηναϊκή ομάδα να έχει τον έλεγχο του αγώνα χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Ιασωνίδη στο 2ο λεπτό και τον Διαμαντίδη στο 23′ να δοκιμάζει δυνατό σουτ το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σικαλιά. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Απόλλωνας είχε ακόμα μία καλή ευκαιρία όταν ο Τσιλιγκίρης με ωραία ατομική προσπάθεια βρέθηκε έξω από την περιοχή του Σικαλιά, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια. Στο 39′ ο Ηρακλής Ψαχνών πέτυχε τέρμα με κεφαλιά του Ρεπετσά ωστόσο ακυρώθηκε με υπόδειξη του επόπτη για οφσάιντ. Στην επανάληψη οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη συνέχισαν να έχουν την υπεροχή στη συνάντηση και θα μπορούσαν σε τέσσερις περιπτώσεις να πετύχουν ένα τέρμα ωστόσο δεν τα κατάφεραν χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήτανε ο Κουτσιαύτης του Συνδέσμου Αχαΐας ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους εξής παίκτες: Τσιλιγκίρη, Χιντζίδη, Καμαρά, Βανγκελί, Ιακωβάκης, και Σέγκος

 

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κωνσταντίνου (68′ Χατζηζήσης), Χιντζίδης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Καμαρά, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Διαμαντίδης (60′ Καραμαλίκης), Μανιάς.

 

Ηρακλής Ψαχνών (Βασίλης Βούζας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Τάουερ, Βανγκελί (61′ Χαϊκάλης), Κονέ, Ιακωβάκης (80′ Ρούτσης), Ποκόνγκ (88′ Τζάκης), Λιόσης, Σέγκος.

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply