Connect with us

Γ Εθνική

Απόλυτη πρωταθλήτρια η Νέα Ιωνία, 3-0 εκτός τη Νεάπολη

Published

on

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε μια ονειρική σεζόν η Νέα Ιωνία, που επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας επί της ΑΕ Νεάπολης και τερμάτισε στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να προηγηθούν με το… καλημέρα στο ματς, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Σπυριδάκης «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ. Οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη συνέχεια, όμως βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 20ο λεπτό χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Πατσατζόγλου με μακρινό σουτ, αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο γκολκίπερ (0-1).

Η Νέα Ιωνία κρατούσε χωρίς δυσκολία το υπέρ της αποτέλεσμα, το οποίο διεύρυνε στο 77′ με γκολ που πέτυχε ο Φερναντίνιο με σουτ (0-2) και αφού ένα λεπτό νωρίτερα (76′) είχε δοκάρι με πλασέ ο Καλλιμάνης. Στο 81′ ο Ντεμπά έγραψε το τελικό 0-3 με σουτ. Οι Κρητικοί είχαν νέα ευκαιρία να πετύχουν γκολ στο 85′, όταν ο Γκέκας σούταρε, ο γκολκίπερ Λουράκης απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και μετά την μπλόκαρε.

Διαιτητές: Δρακωνάκης, Τσαμπουράκης-Ψαλιδάκης (Ηρακλείου)

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Αντώνης Γιαννακάκης): Ζάχος (26′ λ.τρ. Κουναλάκης), Τουτουδάκης (60′ Μούζιουρας), Μαυρής, Καλλιμάνης, Ζαμπετάκης, Κουτούζος, Μούτσο, Γκεγκόλλι (60′ Γκέκας), Κασαπάκης, Βερούσι, Ρογδάκης (74′ Μότσο)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ισίδωρος Σταυριανός): Λουράκης, Τσιγαρίδας (63′ Πανταζόπουλος), Γερόλυμος, Μπάστας, Πετράς, Κωνσταντίνου (63′ Βεζιρτζόγλου), Σπυριδάκης (76′ Τζαμάι), Πατσατζόγλου, Ντεμπά, Χαματάι (63′ Μαρίνου), Ραφτόπουλος (76′ Φερναντίνιο).

(Photo-στοιχεία αγώνα: Μάνος Μαρκάκης)