Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αργοναύτης: Φιλικό με Α.Ε. Μαύρου Αετού/Ολυμπιάδας

Published

on

Με την ομάδα της «Α.Ε. Μαύρου Αετού/Ολυμπιάδας» θα τεθεί αντιμέτωπος ο «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ» σε ϕιλικό αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Κερατσινίου «ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΕΣ» την Τρίτη 14 Μαΐου και ώρα 18:00.

 

Στα ϕιλικά που προηγήθηκαν έχουν ξεχωρίσει δύο από τους «υπό δοκιμή» ποδοσϕαιριστές με τους οποίους σύντομα η διοίκηση θα έρθει σε επαϕή ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας για τη νέα περίοδο. Στα θετικά και η παρουσία ορισμένων βασικών ποδοσϕαιριστών από το περσινό roster οι οποίοι δείχνουν με τη συμπεριϕορά και την αγωνιστική τους διάθεση πως θέλουν να παραμείνουν στον σύλλογο.

 

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί για την αγωνιστική παρουσία των νεαρών ποδοσϕαιριστών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Το σημαντικότερο όμως είναι η πίστη διοικούντων και τεχνικού επιτελείου στο ταλέντο των νεαρών. Ορισμένοι εξ’ αυτών θεωρείτε βέβαιο πως θα έχουν θέση στο roster της πρώτης ομάδας αρκεί βέβαια να συνεχίσουν να προσηλωμένοι στο στόχο τους. Με πολύ δουλειά, σεμνότητα και το κεϕάλι χαμηλά.

 

Σε χθεσινό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του «Αγ. Διονυσίου» η εϕηβική ομάδα του «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ» υπό τις οδηγίες του Νίκου ΓΑΝΤΖΑΚΗ επικράτησε του «Μ. ΑΕΤΟΥ» με το εμϕατικό 8-0.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply