Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αρζένης: Ματς δίχως αύριο κόντρα στον Αθηναϊκό

Published

on

Το Αιγάλεω μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Ηλιούπολη έμεινε αρκετά πίσω στην κατάταξη, παρ’ όλα αυτα, ο ιστορικός σύλλογος πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να κάνει το 3Χ3 στα τρία εναπομείναντα ματς που απομένουν μέχρι τη διακοπή ώστε να μειώσει τη διαφορά όσο μπορεί από την κορυφή. Αύριο ακολουθεί το ματς με τον Αθηναϊκό και ο προπονητής του ‘Σίτι’, Κώστας Αρζένης, στην επισημη σελίδα του συλλόγου με δηλώσεις του τόνισε:

Είναι νομίζω ένα ματς δίχως αύριο. Ένα παιχνίδι που για 1.000.000 λόγους πρέπει να το κερδίσουμε και πιστεύω τα παιδιά, παρότι δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, θα κάνουν το καθήκον τους στο ακέραιο. Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά και νομίζω ότι ένα αποτέλεσμα θα αλλάξει πολύ τη ψυχολογία όλων στην ομάδα’.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα με την Ηλιούπολη λέγοντας:

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας διότι υπήρχε προσπάθεια, διάθεση από όλα τα παιδιά. Καταφέραμε για άλλο ένα ματς να στεναχωρήσουμε τον κόσμο, τους εαυτούς μας και όσους ασχολούνται με την ομάδα. Η προσπάθεια βέβαια έγινε απ’ όλα τα παιδιά, αλλά, για άλλη μια φορά με μισή φάση δεχτήκαμε ένα γκολ και νομίζω εκτός των άλλων είχαμε και την ατυχία σε αρκετές περιπτώσεις και πέσαμε σε έναν πολύ καλό νεαρό τερματοφύλακα και γι αυτό το σκορ έμεινε εκεί’.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply