Connect with us

stoplekto

Αστέρας Εξαρχείων: Νέα σελίδα στην…Πλατεία!

Published

on

Μία πληρέστατη διοίκηση, αποτελούμενη από ανθρώπους που έχουν διάθεση και μεράκι να βοηθήσουν, προέκυψε στον Αστέρα Εξαρχείων μετά τις διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης. Συγκεκριμένα, πρόεδρος της Επιτροπής ευθύνης για το τμήμα του ποδοσφαίρου είναι ο Παρασκευάς Μηλιώνης. Στη θέση του γενικού αρχηγού θα βρίσκεται εκ νέου ο Χρήστος Σπήλιος, που έχει συνδέσει το όνομά του ως ποδοσφαιριστής με τον ιστορικό σύλλογο. Αναλυτικά, η Επιτροπή Ποδοσφαίρου συστάθηκε ως εξής: Πρόεδρος Επιτροπής: Παρασκευάς Μηλιώνης, Αντιπρόεδρος: Bαγγέλης Αραβαντινός, Ταμίες: Δήμος Ξανθόπουλος και Θοδωρής Ζωίδης, Γενικός Αρχηγός: Χρήστος Σπήλιος, Εκπρόσωπος για την ΕΠΣΑ και Τύποu: Ευγένιος Χριστοδούλου, Έφοροι: Mατθαίος Μιχάλης, Χριστόφορος Παππάς, Παντελής Παπαγιάννης, Υποδομές: Ματθαίος Μιχάλης και Ευγένιος Χριστοδούλου, Yπεύθυνος γηπέδου: Δημήτρης Μωραίτης, Χορηγίες: Νίκος Παπαγεωργίου, Εκδηλώσεις: Θοδωρής Ζωίδης και Δήμος Ξανθόπουλος, Επιτροπή μεταγραφών: Ευγένιος Χριστοδούλου, Ματθαίος Μιχάλης, Παντελής Παπαγιάννης και Βαγγέλης Αραβαντινός.

 

Ανανέωσαν Λυμπερόπουλος και… κορμός

 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τον λόγο ανέλαβε ο Παρασκευάς Μηλιώνης ο οποίος παρουσίασε και τον τρόπο συγκέντρωσης του μπάτζετ για τη σεζόν 2012-13, αλλά και τις αρμοδιότητες της επιτροπής ποδοσφαίρου, της οποίας πρώτο μέλημα είναι η εγγραφή μελών και οικονομικής ενίσχυσης, με την οποία η ομάδα θα μπορέσει να ενισχυθεί και να παρουσιάσει ενα δυνατό σύνολο και να πρωταγωνιστεί. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον προπονητή Λυμπερόπουλο για άλλο ενα χρόνο, κάτι που ούτως ή άλλως αναμένονταν. Ποδοσφαιριστές του Αστέρα Εξαρχείων θα συνεχίσουν να είναι οι Σαλτογιάννης, Τσιαντής, Μαρτίκος,Πλούμης, Γκραμπότσκα, Μουζάι και Γούλας.Την προσεχή Τρίτη θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στην επιτροπή και τους Σταματόπουλο, Ορούτσι, Ματθαίο και Γκίνη. Τέλος, ο επικεφαλής της επιτροπής ανακοίνωσε οτι εντός της επομένης εβδομάδας θα κυκλοφορήσουν και τα κουπόνια ‘Οικονομικής ενίσχυσης’ του Αστέρα που αναμένεται να καλύψουν το 50% του μπάτζετ τις χρονιάς, ενώ το άλλο 50% θα καλυφθούν απο χορηγίες, πωλήσεις κασκόλ, μπλούζες και κονκάρδες, ημερολόγια και ετήσιο πάρτι.

 

‘Εκλεισε’ δύο ‘μικρούς’!

 

Παράλληλα με την εκλογή νέας Επιτροπής, αλλά και την παρουσίαση του πλάνου για την ενίσχυση του Αστέρα,ήρθε και η ανακοίνωση για την απόκτηση δύο νεαρών ποδοφαιριστών. Ο λόγος για τον 18χρονο μπακ Μάξιμο Χριστοδούλου και τον 19χρονο χαφ Γιάννη Αργυρόπουλο. Μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχουν ολοκληρωθεί και οι υπόλοιπες επτά μεταγραφές, με τις οποίες θα κλείσει το ρόστερ, εκτός κι αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό. Συγκεκριμένα, θα αποκτηθούν ένας επιθετικός, δύο μέσοι, ένας αμυντικός και τρεις επιθετικοί.

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply