Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αστέρας Εξαρχείων: Παρέμεινε ο Λυμπερόπουλος

Στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Εξαρχείων θα είναι και τη νέα σεζόν ο Στέλιος Λυμπερόπουλος

Published

on

Προπονητής και για τη νέα σεζόν στον Αστέρα Εξαρχείων θα είναι ο Στέλιος Λυμπερόπουλος αφού συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του ιστορικού συλλόγου και έτσι θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Κωνσταντίνος Ράπτης με την ευκαιρία της ανανέωσης του έμπειρου τεχνικού με τους «μελανόλευκους» επικοινώνησε μαζί του ο οποίος και τόνισε για το γεγονός: «Είμαι ευχαριστημένος από την συνεργασία που υπάρχει με τον Αστέρα Εξαρχείων και δεν γινόταν να αρνηθώ την ανανέωση της παραμονής μου. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση, τους παίκτες και στον Ευγένιο για την στήριξή τους προς το πρόσωπό μου και φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τον εκπληκτικό κόσμο μας, ο οποίος σε κάθε παιχνίδι είναι το 50% της δύναμής μας». Όσον αφορά για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και τα σχέδια της ομάδας γι’αυτή που έρχεται ο Στέλιος Λυμπερόπουλος τόνισε: «Νομίζω πως πετύχαμε τους στόχους μας αφού καταφέραμε να τερματίσουμε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 4η θέση σε ισοβαθμία με τον Άτλαντα Κυψέλης. Το θετικό είναι πως από φέτος έχουν μπει γερές βάσεις για τη νέα περίοδο όπου και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε ακόμα πιο ψηλά, όπου και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, αν παραμείνει ο βασικός κορμός και υπάρξουν δύο με τρεις καλές προσθήκες ακόμα».

Πρώτη μεταγραφή ο Φωτιάδης

Ο Αστέρας Εξαρχείων δεν έμεινε απλά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στέλιο Λυμπερόπουλο, αλλά παράλληλα έχει ξεκινήσει ήδη τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας περιόδου προχωρώντας μάλιστα και στην πρώτη μεταγραφή. Πρόκειται για τον 24χρονο δεξιό μπακ Θοδωρή Φωτιάδη ο οποίος και αγωνιζόταν σε τοπική ομάδα της ΕΠΣΝΑ (Αιτωλοακαρνανίας). Παράλληλα ο Νίκος Ντουμιτρίου επέστρεψε από τον ΑΟ Κωφών, ενώ ο Αντρέας Πλούμης, που είχε τραυματιστεί στους χιαστούς στην αρχή της σεζόν, αποθεραπεύτηκε πλήρως και θα είναι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας η οποία και ορίστηκε για τις 19 Αυγούστου. Ακόμη, ελεύθερος έμεινε ο 20χρονος τερματοφύλακα, Δημήτρης Καυκιάς, ενώ γίνονται συζητήσεις με τον Παπάγου, όπου και ανήκει ο ποδοσφαιριστής, για την παραμονή του 20χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Ντάτση, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Αστέρα την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Τέλος την Παρασκευή θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση της χρονιάς για την ομάδα των Εξαρχείων.

Ήταν όλοι τους εκεί

 

Σε κλίμα συγκίνησης διεξήχθη ο φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων του Αστέρα Εξαρχείων προς τιμήν του αείμνηστου Τάκη Παπαχρήστου «Ρουμάνου». Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα δόθηκε και ένα κύπελλο στους γονείς του Τάκη Παπαχρήστου, ενώ βραβεύτηκε από τα παιδιά του αείμνηστου ο πρόεδρος των «μελανόλευκων» Ανδρέας Μαζαράκης. Ακόμη, τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Σπύρος Γιατράς, ως ο καλύτερος σέντερ φορ που πέρασε ποτέ από τον Αστέρα Εξαρχείων. Νωρίτερα και στο φιλικό που διεξήχθη οι ομάδες των παλαιμάχων του Αστέρα χωρίστηκαν στους «κόκκινους» και στους «κίτρινους» όπου και για την ιστορία οι πρώτοι επικράτησαν με 5-4. Τα γκολ για τους κόκκινους πέτυχαν οι Νομικός (2), Έβανς (2) και ο Αντρέας Μαντζούνης ο οποίος και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στις καθυστερήσεις. Από τους «κίτρινους» σκόραραν οι Αλέκος Μαντζούνης, Στάθης, Σκουλικαρίτης και Κουτσογιάννης. Η ρεβάνς ορίστηκε για τον Σεπτέμβριο στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στην μνήμη του Μιχάλη Λώλου.

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Παππάς, Σκουλικαρίτης, Λέκκος, Λυμπερόπουλο, Κουτσογιάννης, Δατσόλης Σ., Γκιουλέκας, Ζαμπούρας, Μαντζούνης Αλ., Κιτσίλης Κ.

Έπαιξαν επίσης και οι Δατσολης Α. και Στάθης Γ.

ΚΟΚΚΙΝΟΙ: Παγώνας, Λιάτης, Τάτσης, Ρουσέλης Κ., Χάτος, Αντωνόπουλος, Μαντζούνης Αν. (Έβανς Παυλόπουλος), Νομικός, Κιτσίλης Γ.

Έπαιξαν επίσης : Σοφιανόπουλος, Κιτσίλης Δ., Ορούτσι

 

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply