Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αστέρας Νίκαιας – Λέοντες Καμινίων 1-3

Published

on

Την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και τέταρτη σερί στη σεζόν σημείωσαν οι Λέοντες Καμινίων που επικράτησαν με 3-1 του Αστέρα Νικαίας εκτός έδρας.
Σε ένα ματς που κυριάρχησε η δύναμη και τα σκληρά μαρκαρίσματα η ομάδα μας μπήκε απο νωρίς μπροστά στο σκορ (8′) με πλασέ του Καλή μετά απο πάσα στην πλάτη της άμυνας απο τον Ξυπολυτά.

Στο 33′ ο Αστέρας είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπέκα, με τον ίδιο παίκτη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη στο 67′.
Οι Λέοντες εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 74′ ο νεοεισελθών Καραγιάννης σκόραρε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα. Το 2-0 έφερε χαλάρωση και ο Αστέρας μπήκε ξανά στο ματς με γκολ του Παπανδρέου στο 80′, αλλά ο Σπαντίδης με εξαιρετικό πλασέ στο 88′ μετά από ασίστ του Μαραγκού διαμόρφωσε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν η Βογιατζιδάκη.

ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ (Φώτης Πολίτης): Παπαχρήστου, Καλής (70′ Μαραγκός), Μιχαηλίδης (46′ Κανελλόπουλος), Αζέρ, Σάββας(75′ Κουτσόγιωργας), Διαμαντόπουλος, Κωνσταντάρας (60′ Σπαντίδης), Ξυπολητάς, Κουτσούμπας (70′ Καραγιάννης), Μίτρε, Κόκκωρης.