Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αστέρας 2004 – Αθηναϊκός 1-1

Ματς με συγκινήσεις στην Νήαρ Ηστ

Published

on

Μοιρασιά είχαμε στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ αφού Αστέρας 2004 και Αθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Το παιχνίδι είχε αρκετές συγκινήσεις αφού εκτός από τα δύο τέρματα είχαμε μία αποβολή για τους γηπεδούχους και ένα χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. Πιο συγκεκριμένα το σκορ για τον Αστέρα 2004 άνοιξε ο Φερατάι στο 32′ για να έρθει ο Ζαμπάρας στο 54′ και να κάνει το 1-1 για τους «λόρδους». Μάλιστα οι «κιτρινέρυθροι» έχασαν τεράστια ευκαιρία να φύγουν και με την νίκη αλλά το πέναλτι του Ντεμπαρτόλο στο 71′ απέκρουσε ο Αθανασόπουλος. Τέλος οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Γώγος στο 88′. Διαιτητές ήταν οι Αντωνίου, Καραγιαννίδης και Δεληθοδωρής.

ΑΣΤΕΡΑΣ 2004: Αθανασόπουλος, Μερμήγγης, Γαλανάκης, Αϊβάζης, Κρασσάς, Χαλβατζής, Κουλίρα (61′ Βασιλάκης), Γεροκώστας (46′ Μποτσιβάλης), Φερατάι (69′ Μουσέρης), Σκούρας, Γώγος.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδουλάκης, Ζαρμακούπης Κ. (46′ Ουσταμπασίδης Κ.), Τσαμπούνης, Μαντούσης, Φελέκης, Πέλα, Ντε Μπαρτόλο, Ζαχαρόπουλος, Γερακάρης, Ζαμπαράς, Φέκας (46′ Κουλουρίδης).

(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply