Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αστέρας 2004 – Ιάσων Αγίου Φανουρίου 1-4

Published

on

Το δικό του πάρτι έστησε στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ ο Δημήτρης Θανόπουλος ο οποίος πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Ιάσων Αγίου Φανουρίου να πάρει την νίκη με 4-1 απέναντι στον Αστέρα 2004. Οι φιλοξενούνενοι άνοιξαν το σκορ στο 22′ με τον Παπαμιχαήλ, με τον Πατσιαβούρα στο 32′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, ενώ νωρίτερα (27′) οι γηπεδούχοι είχαν χάσει πέναλτι. Στο 38′ ο Φερατάι μείωσε σε 2-1 για την ομάδα της Καισαριανής. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη και ο Καψιόχας στο 63′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 80′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Φερατάι με απευθείας κόκκινη για χτύπημα σε αντίπαλο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83′ ο Δημήτρης Θανόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι

ΑΣΤΕΡΑΣ 2004 Αθανασόπουλος, Μερμύγγης, Γαλανάκης, Κρέσας, Πίττας (73′ Ρόης), Αιβαζής (66′ Βασιλάκης), Μποτσιβάλης, Βηντζιλαίος, Φερατάι, Άρντιτ (66′ Γόγος), Ψαραδέλης.

ΙΑΣΩΝ (Νίκος Φούσκας): Τσουκαλάς, Ασφής (46′ Βασιλάκος Η.), Καψιόχας, Θανόπουλος Θ., Λούτσος, Πατέλης, Φιλόπουλος (64′ Βασιλάκος Β.), Παπαμιχαήλ (84′ Καραμίτζας), Πατσιαβούρας, Θανόπουλος, Τσάτσας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply