Connect with us

Uncategorized

Ατρόμητος- Αστέρας Τρίπολης 0-1

Published

on

Εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Ατρόμητος από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, πολλά νεύρα, αποβολή και διαμαρτυρίες, ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε για τέταρτη σερί φορά αήττητος στην έδρα του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Περιστερίου μπήκε μουδιασμένα στο πρώτο μέρος και δέχθηκε μεγάλη πίεση από τον Αστέρα, με αποτέλεσμα να γίνει το λάθος απο το 8ο κιόλας λεπτό και να μπει γκολ με τον Μπαρτολίνι ενώ στο 41′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-0 πάλι με τον Μπαρτολίνι, ο οποίος πήρε κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, ο Ιτάνς απέκρουσε και στη συνέχεια έπιασε τη μπάλα μετά από νέο σουτ.

Στο δεύτερο ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να εκμεταλευτεί το αριθμιτικό πλεονέκτημα που είχε μετά την αποβολή του Τάτου στο 68′ λόγω διαμαρτυρίας (φώναξε για χέρι-φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή), με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0 υπέρ των Αρκάδων.

 

 

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Σφακιανάκης, Γιαννούλης (Αναστασάκος 46′), Τόμας, Τάτος, Φυτανίδης, Επστάιν (Γκαρσία 69′), Δημούτσος, Μήτρογλου, Καραγκούνης (Μπρίτο 46′).

 

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Χακόμπο, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Πουλίδο, Ράγιος (Φορμίκα 90′), Αλβάρες, Ουσέρο, Σολάκης (Περόνε 56′), Μπρέσκα (Λαδάκης 78′).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply