Connect with us

Uncategorized

Ατρόμητος για Ευρώπη!

*

Published

on

Το «τέσσερα στο τέσσερα» πανηγύρισε στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, καθώς επιβλήθηκε της Δόξας Δράμας με 2-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague και πλέον το όνειρο… Ευρώπη αρχίζει και γίνεται όλο και πιο εφικτό.

 

Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα και στο 35’ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον αμαρκάριστο Δημούτσο, το πλασέ του οποίο από το ύψος της μικρής περιοχής ήταν κάκιστο, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

 

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 65’, όταν από εκτέλεση φάουλ του Eπστάιν ο Μπρίτο με κεφαλιά νίκησε τον Σέρεμετ και έκανε το 1-0. Στο 74’, ο συνήθης ύποπτος Κώστας Μήτρογλου διπλασίασε τα τέρματα του Ατρόμητου με ατομική ενέργεια και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

 

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης (59’ Επστάιν), Νάστος, Τόμας, Τάτος, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (77’ Μπάλλας), Μήτρογλου, Ζουέλα (59’ Καραγκούνης)

 

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Γελαδάρης (37’ Αγτζίδης), Βέρτζος (51’ Σικαλιάς), Ρούτσης, Λίμα, Μπριλλάκης, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι (71’ Καπέλ), Ουέλινγκτον, Κυβελίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply