Connect with us

5ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά-Πεύκη 1-0

Ο Ατρόμητος Πειραιά κέρδισε την Πεύκη (1-0) σφραγίζοντας την παραμονή του με την Γ’ Εθνική!

Published

on

Είχαν ακουστεί αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες για αυτό το ματς και αυτό διότι το τελικό αποτέλεσμα θα προκαθόριζε το μέλλον αρκετών ομάδων που παλεύουν για την παραμονή. Ατρόμητος Πειραιά και Πεύκη καλούνταν να αγωνιστούν για 45’ με την ομάδα των Καμινίων να παίζει τους κόπους μιας χρονιάς αφού σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα αναγκαζόταν να πάει στην Ελευσίνα για να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Παρ’ όλα αυτά το συγκρότημα του Ανδρέα Ματζούνη πήρε αυτό που ήθελε από τον αγωνιστικό χώρο καθώς επικράτησε με 1-0. Οι αρκετές απουσίες που αντιμετώπιζε το σωματείο του Πειραιά δεν στάθηκαν εμπόδιο ώστε οι «κυανόλευκοι» να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου και να πανηγυρίσουν με τη λήξη του αγώνα μαζί με τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στου Ρέντη την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με τους Μυλωνά και Ευθυμιάδη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση και λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά με τον Επιτροπάκη στο 65’ όμως το σουτ του τελευταίο βρήκε σε ετοιμότητα τον Παπαδόπουλο. Στη συνέχεια οι Πειραιώτες αύξησαν την πίεση τους η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 75’. Συγκεκριμένα, ο Γεωργούλης με ένα καταπληκτικό μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Δράμπαλη στέλνοντας τους φίλους της ομάδας του στον 7ο ουρανό.

Διαμαντόπουλος, Βεργέτης-Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ανδρέας Ματζούνης): Παπαδόπουλος, Μηλιώνης, Κεσανίδης, Στεφανής, Γεωργούλης, Στρατής, Ευθυμιάδης (73′ Δανασής), Κακκαβάς (87′ Λοϊζίδης),Μυλωνάς, Γεωργιάδης, Παντελίδης

ΠΕΥΚΗ (: Δράμπαλης, Κολιός (75′ Κατίδης), Γιαννουλάκης (86′ Θεοδωρόπουλος), Καρακώστας, Τερζής, Μπιταξής, Μάτσος, Γκίκας, Ιορδανίδης, Κακλαμάνος, Επιτροπάκης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply