Connect with us

5ος Όμιλος

Ατρόμητος…3-1 τον Ρούβα

Published

on

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Ατρόμητος Πειραιά ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Ρούβα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και έφτασαν κοντά το γκολ στο 5′ όμως το φάουλ του Στρατή σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Ντόμπου. Στο 11′ η πίεση των Καμινιωτών απέφερε καρπούς όταν ο Δανασής εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια που δημιουργήθηκε στην άμυνα των Μεσσαριτών γράφοντας το 1-0. Στο 30′ ο Πουλάκης σε προσπάθεια του να απομακρύνει τη σέντρα του Μυλωνά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ντόμπου. Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν μειώσει όμως το σουτ του Παντελή κατέληξε στο δοκάρι του Γκιόκα, ενώ στην επόμενη φάση ο Λοϊζίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86′ ο Τριανταφύλλου

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Αλέκος Λιθόπουλος): Ζιόκας, Παντελίδης, Γαβαλάς, Κρητικός, Γεωργούλης, Στρατής, Κακκάβας (85′ Μηλιώνης), Λοιζίδης, Ευθυμιάδης, Δανασής (23′ λ.τρ. Γεωργιάδης), Μυλωνάς (72′ Στεφανής)

 

ΡΟΥΒΑΣ (Αντώνης Καλογεράκης): Ντρόμπος, Πετράς, Τζιράκης (60′ Νταβιγλάκης), Αργυράκης, Ανυφαντάκης, Πουλάκης, Αντωνάκης, Φουκαράκης, Τριανταφύλλου, Κεφαλούκος (26′ λ.τρ. Κλωνάρης), Παντελής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply