Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αττικός: Δίνει το σύνθημα ανόδου ο Βαλεντίνος Ρεζτσόβ

Published

on

𝚶 𝚩𝚨𝚲𝚬𝚴𝚻𝚰𝚴𝚶 𝚸𝚬𝚺𝚻𝚭𝚶𝚩 𝚺𝚻𝚬𝚲𝚴𝚬𝚰 𝚻𝚶 𝚺𝚼𝚴𝚯𝚮𝚳𝚨 𝚨𝚴𝚶𝚫𝚶𝚼
Αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται στο ρόστερ του Αττικού.
Ο Βαλεντίνο Ρεστζοβ αποφάσισε να μετακομίσει φέτος στον Κολωνό και έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στην πορεία της ομάδας που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 1η θέση του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.
Την προηγούμενη αγωνιστική στο γήπεδο της Εργάνης ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στη νικη.
Ο ίδιος μίλησε στην σελίδα της ομάδας για το ματς με τον ΑΟ Βύρωνα σχολιάζοντας
Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως όλα του φετινού πρωταθλήματος. Γνωρίζαμε την βαθμολογική κατάσταση του αντιπάλου, όμως, το κίνητρο μας κατά την εκτίμηση μου ήταν υψηλότερο και αυτό φάνηκε από την απόδοση που πιάσαμε. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για να συνεχίσουμε. Συνεχίζουμε με ταπεινότητα προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας.
Κάθε ματς είναι ιδιαίτερο και οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στο πλάνο μας.
Για τη φετινή πορεία του Αττικού σχολίασε: ”Σε γενικά πλαίσια η πορεία της ομάδας είναι άξια θαυμασμού.
Καταφέραμε να γυρίσουμε από μια δύσκολη κατάσταση και να βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην 1η θέση. Νομίζω ότι έχουμε κάνει έναν μεγάλο άθλο και καταφέραμε να ανατρέψουμε μια μεγάλη απώλεια βαθμών που είχαμε στον α’ γύρο. Αντιμετωπίσαμε αντάξιες ομάδες όμως δείχνουμε χαρακτήρα και πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα τα καταφέρουμε”.
Για την παρουσία του κόσμου τόνισε: ”Τι να πούμε… Πραγματικά θα ακουστεί τετριμμένο αλλά αποτελεί στην κυριολεξία για εμάς τη μεγάλη μας δύναμη. Μας δίνει ώθηση, μας ακολουθεί παντού και μας στηρίζει. Δεν συναντάς εύκολα σε αυτό το επίπεδο τέτοιο κόσμο. Τον καλούμε στο γήπεδο την Κυριακή να μας βοηθήσει όπως κάνει πάντα και εμείς θα δώσουμε το 100% για να τον κάνουμε χαρούμενο”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΟ Αττικός 1919 (Facebook)