Connect with us

Uncategorized

Αυτοκτόνησε το Χιλιομόδι…

Published

on

Την ευκαιρία να πετύχει την τρίτη του συνεχόμενη νίκη και να παραμείνει στη κορυφή της βαθμολογίας έχασε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου ο οποίος γνώρισε την ήττα μέσα στο Χιλιομόδι από τα Λουκίσια με 2 – 1. Ο Ατρόμητος μπορεί να ερχόταν με φόρα από το 8 – 0 επί του Ασπρόπυργου ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό απέναντι σε ένα αντίπαλο ο οποίος πέτυχε την δεύτερη νίκη του σε τρεις αναμετρήσεις.

Το σκορ άνοιξε στο 37′ με το Φαρούκ να κάνει το 0 – 1 για τους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Λουκισίων λίγο έλειψε να κάνει το 0 – 2 στο 50′ με το Δήμο ο οποίος είχε δοκάρι. Παρόλα αυτά στο 57′ ο Τσουμάνης ισοφάρισε σε 1 – 1. Δεν άργησε όμως να απαντήσει και πάλι ομάδα των Λουκισίων και στο 67′ ο Τσομπάνης έκανε το 1 – 2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ (Παντελής Κουρούπης): Πανούσης, Μαστρογιαννόπουλος, Παπαϊωάννου, Βλάσσης, Παππάς, Κορδαλής (56′ Ιατρόπουλος), Ξύδης, Πανακούλιας (79′ Γιώργαρης), Κουσκουνάς, Κριαράς, Μυργιώτης (46′ Τσουμάνης)

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Γιάννης Καραμπάς): Σουτζόγλου, Ματζώρος, Μπαρκώσης, Καραμπάς, Ζαχαριάν, Ευσταθίου, Ανέστης, Δήμου, Καραμπατσιάς (81′ Παπαδόπουλος), Τσομπάνης (70′ Σκριβάνος), Φαρούκ (89′ Μιμιγιάννης)

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply