Connect with us

3ος Όμιλος

Αυτός είναι ο σχεδιασμός του Παναρκαδικού

Published

on

Εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (22/7) ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Παναρκαδικού.

Στην Γενική Συνέλευση, έδωσαν το παρών όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό ενόψει της ερχόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν. Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία του Παναρκαδικού θα αρχίσει το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας (27/7) στο γήπεδο της Αγίου Κωνσταντίνου, όπου θα παρουσιαστεί και επίσημα ο νέος προπονητής της αρκαδικής ομάδας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Αστέρα, ο προπονητής του “τριφυλλιού” θα είναι ο Γιώργος Αντωνόπουλος, μέλος του τεχνικού τιμ του Στάικου Βεργέτη την προηγούμενη σεζόν. Επίσης, αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 του Αστέρα τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στον Παναρκαδικό. Την Δευτέρα (27/7) θα ανακοινωθούν και τα ονόματα.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό, έγινε οικονομική πρόταση στους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού την περσινή σεζόν, προκειμένου να παραμείνουν για μια ακόμη χρονιά στο “τριφύλλι”. Μάλιστα, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από την περσινή ομάδα, περισσότεροι από δέκα ποδοσφαιριστές, θα παραμείνουν στο ρόστερ.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, παραμένει ο Νώντας Ψυχογιός, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο θα παραμείνει για μια ακόμη χρονιά στην προεδρία του ερασιτεχνικού σωματείου, καθώς η θητεία του είναι διετής.

Στην απογευματινή Γενική Συνέλευση, τονίστηκε η δύσκολη οικονομική σεζόν που έρχεται για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τονίζοντας τις οικονομικές υπερβάσεις της περασμένης σεζόν.

Κατά την διάρκεια , οι διοικούντες του “τριφυλλιού” δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους τόσο στους χορηγούς της αρκαδικής ομάδας, όσο και στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την στήριξη τους στην αρκαδική ομάδα, καθ’ολη την διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Ο στόχος των διοικούντων τον Παναρκαδικό, είναι η αρκαδική ομάδα να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις του 3ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με την συνδρομή φυσικά του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο άπαντες στο “τριφύλλι” διατηρούν χαμηλούς τους τόνους σε όλα τα επίπεδα.
Πηγή: arcadiasports