Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αφυπνίστηκε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ενάντια στο Ρουφ

Published

on

Πέρασαν έξι αγωνιστικές και 56 ημέρες για να γευτεί την χαρά της νίκης ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου (22/11 εντός 1-0 την Θύελλα) που επικράτησε 2-0 του ΠΑΟ Ρουφ στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’. Το συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου ανάσανε, επιτέλους, φτάνοντας τους 21 βαθμούς στην ενδέκατη θέση και πλησίασε στον πόντο την ‘Αούστρια’ στην δέκατη θέση, όπου έχει 22 πόντους.

Στην ροή του αγώνα, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως κάποιο τέρμα, ενώ οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες. Για τις δύο ομάδες ήταν κομβικό παιχνίδι, υπήρχε άγχος και είναι λογικό μην αποδώσουν τα αναμενόμενα στα πρώτα 45 λεπτά κοιτώντας, κυρίως, τα μετόπισθεν. Μετά την ανάπαυλα, ο Θρίαμβος μπήκε δυνατά ανοίγοντας το σκορ στο 48′  χάρη στον Αποστολόπουλο που έκανε ωραίο σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 65′ ο σκόρερ τροφοδότησε τον Παπαναστασίου για το τελικό 2-0 που πανηγυρίστηκε έντονα από τους Χαϊδαριώτες φιλάθλους. Σαν να μην έφταναν αυτά στον Θοδωρή Κουτσουδάκη, είδε τον Μεμά να αποχωρεί στο 67′ βλέποντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα του καλού διαιτητή Περράκη.

Διαιτητές: Περράκης Κ., Τσαγκάρης Ν., Ολυμπιάδης Ν.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Σκυριώτης, Μπάκας Α., Τσιούλος Ι., Ντουλές, Θανόπουλος, Υφαντής, Τσιούλος Π., Αποστολόπουλος, Μαστρογιάννης (65′ Χατζής), Μπάκας Π. (75′ Σκεπετάρης), Παπαναστασίου (87′ Κύβελος).

Ρουφ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Κουνάδης, Καραμπάς, Μεμάς, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Μπεκατώρος (59′ Γαλάνης), Χατζημιχάλης, Τριανταφύλλης (69′ Σφαγής), Λαμπρινάκος (81′ Παγίδας), Φωτόπουλος.