Connect with us

Uncategorized

Αχαρναϊκός – Παναιγιάλειος (συνέντευξη τύπου)

Published

on

Στο τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές δήλωσαν:

Νίκος Κουρμπανάς(Παναιγιάλειος):

Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έγιναν στην κατηγορία, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες παρότι δεν ευνόησε ο αγωνιστικός χώρος. Σαφέστατα και το θεωρώ τελικό αποτέλεσμα θετικό για την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στον συνάδελφό μου Φώτη Θανέλλα ο οποίος παρότι η ομάδα οργανώθηκε στο παρά-πέντε έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο και για τον ίδιο λόγο αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση του Αχαρναϊκού. Ήταν άψογη η φιλοξενία που είχαμε από τους ανθρώπους του Αχαρναϊκού και θα την ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο”.

 

Φώτης Θανέλλας(Αχαρναϊκού):

“Είναι σημαντικό στο ματς ότι η μια ομάδα κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την άλλη. Επίσης θεωρώ πολύ καλό για τον Αχαρναϊκό το γεγονός ότι ισχυροποιήθηκε η διοίκηση ενώ στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Ήταν δεδομένο ότι θα παρείχαμε άψογη φιλοξενία.Θα κάνω μια προφητική δήλωση. Στον δεύτερο γύρο στο Αίγιο στο μεταξύ μας παιχνίδι θα έχουμε την φιέστα ανόδου και των δύο ομάδων’.

 

***Ο νεαρός άσος του Αχαρναϊκού Δημήτρης Κουδούνας που υπολογιζόταν από τον τεχνικό του Αχαρναϊκού παρότι έμεινε εκτός 18άδας παρακολούθησε με αγωνία το ματς από την εξέδρα.

***Στο τέλος του αγώνα ο Νίκος Κουρμπουνάς είχε επίσκεψη από τον φίλο τον βετεράνο άσο και προπονητή τώρα Σπύρο-Φούκο-Δημόπουλο. Στην εξέδρα επίσης βρέθηκαν οι προπονητές Μίλτος Γκόφας και Χρήστος Διαμάντης.

***Στο γήπεδο βρέθηκαν 150 φίλοι του Παναιγιάλειου οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στην Θύρα 3 ενώ, στο γήπεδο βρέθηκαν συνολικά 800 φίλαθλοι με τους φίλους του Αχαρναϊκού να έχουν στην εξέδρα τους επτά συνολικά πανό.

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply