Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α’ ΕΠΣΑ: Η περίληψη των σημερινών αγώνων

Published

on

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσίασαν τα σημερινά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ…

Χαρακτηριστικό είναι ότι στα 8 παιχνίδια δεν είχαμε ούτε μια ισοπαλία, με γηπεδούχους και φιλοξενούμενους να μοιράζονται τις νίκες (από 4).

Ξεχωρίζει η 4η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Χολαργό, και οι πρώτες νίκες για Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη και Λύκους Χαϊδαρίου.

Ας δούμε τι έγινε στα σημερινά παιχνίδια…

Α’ ΌΜΙΛΟΣ

ΚΗΠΟΎΠΟΛΗ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΌΣ 1-4

Ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Πανερυθραϊκός επικράτησε με το εμφατικό 4-1 εκτός έδρας επί της Κηπούπολης και παρέμεινε αήττητος. Έφτασε έτσι τους 10 βαθμούς, ενώ η Κηπούπολη ηττήθηκε για τέταρτη φορά σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο 15′ ο Περιστέρης με απευθείας φάουλ έκανε το 0-1. Στο 22′ ο Μπίσκος έκανε το 1-1, αλλά στο 37′ ο  Αχαρονιάν έκανε το 1-2. Στο 40′ ο Σπαγής είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, και στο 60′ ο Μουμούρης έκανε το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Περιστέρης στο 69′, ενώ στο 87′ οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι σε κεφαλιά του Χίου.

ΒΡΙΛΉΣΣΙΑ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΊΟΥ 0-2

Με γκολ του Τζίμα στο 25′ και του Μπρίλη στο 40′ ο Άρης Καλαμακίου επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας επί των Βριλησσίων και επέστρεψε στις νίκες. Έφτασε έτσι τους 9 βαθμούς, ενώ τα Βριλήσσια έμειναν χωρίς νίκη με ένα βαθμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης πέτυχε την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια εκτός έδρας, ενώ έχει ηττηθεί στο μοναδικό εντός!

ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ 3-1

Την ανοδική πορεία του συνέχισε ο ΠΑΟ Ρουφ, που νίκησε τον Ήφαιστο Περιστερίου με 3-1. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν πλέον στους 6 βαθμούς.

Δυο γκολ σημείωσε ο Τσουκαλάς στο 3′ και στο 63′ με κεφαλιά, με τον Δανασή στο 70′ να κάνει το 3-0. Το τελικό 3&1 διαμόρφωσε στο 80′ ο Νιτσάκης με απευθείας φάουλ.

Β’ ΌΜΙΛΟΣ

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1-0

Επικρατώντας με 1-0 επί του Χαραυγιακού το Ηράκλειο συνέχισε την ανοδική πορεία του. Έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, ενώ ο Χαραυγιακός έμεινε με ένα βαθμό χωρίς νίκη.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους πέτυχε στο 60′ ο Ζιώγας, ενώ νωρίτερα στο 30′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Νταλλένγκα.

ΠΑΛΑΙΌ ΦΑΛΗΡΟ- ΑΠΌΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ 0-3

Την πρώτη του νίκη και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο πέτυχε ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη, επικρατώντας με 3-0 εκτός έδρας επί του Παλαιού Φαλήρου. Έφτασε έτσι τους 5 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να παραμένουν με ένα βαθμό χωρίς νίκη.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΌΣ 0-2

Την προέλαση του συνέχισε ο Χολαργός, που επικράτησε εκτός έδρας επί του ΑΟ Περιστερίου με 2-0 και έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα. Έφτασε έτσι τους 12 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να μένουν στους 4.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης ο Γεωργίου, που στο 15′ με κεφαλιά και στο 62′ πέτυχε και τα δύο γκολ του Χολαργού.

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΊΟΥ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΎΡΟΥ 3-1

Την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι Λύκοι Χαϊδαρίου, που επικράτησαν με ανατροπή επί του Άγιαξ Ταύρου με 3-1. Πήραν ταυτόχρονα τους πρώτους τους τρεις βαθμούς, ενώ ο Άγιαξ με 2 βαθμούς παραμένει χωρίς νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες σκόραραν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα…

Με αυτογκόλ του Γαβαλά στο 25′ έγινε το 0-1. Στο 32′ ο Άγιαξ έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μαλάκη με δεύτερη κίτρινη, και στην εξέλιξη της φάσης ο Σαραντόπουλος έκανε το 1-1. Στο 75′ ο Καμπεράι έκανε το 2-1, ενώ στο 90′ ο Μπαγιαρτάκης έκανε το 3-1. Ο σκόρερ του τρίτου γκολ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90+4′, ενώ στο 90+6′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Ποντίκη.

ΑΓΊΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ – ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΎ ΦΑΛΉΡΟΥ 2-0

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έκτορα Πατρίκιο που σκόραρε δύο φορές, η Αγία Παρασκευή επικράτησε με 2-0 επί της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου και επέστρεψε στις νίκες. Έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, με τη Δάφνη να μένει στους τρεις.

Ο Πατρίκιος σκόραρε στο 65′ με πέναλτι και στο 73′ υπογράφοντας τη νίκη της ομάδας του.